O noua revizie a lui Megahalems

Scris de: , in categoria: Stiri, in 29 September, 2009.

65aProlimatech a lansat o noua revizie a mult laudatului cooler, Megahalems. Revizia B a acestui cooler, alaturi de cateva mici adaugiri, aduce compatibilitatea cu  noul socket LGA1156.

Desi design-ul heatsink-ului este acelasi ca al reviziei precedente, au fost facute schimbari asupra mecanismului de retentie, care, acum pe langa suportul obisnuit pentru socket-urile LGA1366, LGA775 si AM3/AM2+/AM2, are un set nou de gauri ce va permite montarea cooler-ului pe noul socket LGA1156. Printre accesoriile incluse de producactor, se numara si doua seturi de cleme de prindere pentru ventilatoare in loc de un singur set, in cazul primei revizii. Astfel cooler-ul va permite montarea a doua ventilatoare simultan, in configuratie push-pull.

Prolimatech Megahalems revizia B este disponibil  in Europa pentru un pret aproximativ de 55 Euro.

65b

Comentarii

2 comentarii la: O noua revizie a lui Megahalems

  1. red-dog a scris pe:

    “pe langa suportul obisnuit pentru socket-urile LGA1366, LGA775 si AM3/AM2+/AM2” …baieti , are prindere doar ptr 775/1366 , eu nu vad in pachet ceva ptr socket AM2/AM2+/AM3 ….ma refer la prima revizie 🙂

  2. Monstru a scris pe:

    Da, s-ar putea ca prinderea pentru AMD sa se achizitioneze separat, desi asa ceva este destul de ciudat in zilele noastre.

Lasa-ne un comentariu: