PlayFest 3D – eveniment 3D dedicat jocurilor

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 November, 2010.

Dintr-un punct de vedere, anul asta a fost anul tehnologiei 3D: majoritatea producatorilor importanti de display-uri si televizoare si-au prezentat solutiile, producatorii de jocuri au pus accentul din ce in ce mai mult pe posibilitatea de a crea senzatia de tridimensionalitate, cele cateva filme 3D care au aparut au umplut pana la refuz salile cinematografelor si chiar au aparut si ceva posturi TV ce transmit stream-uri 3D. Ei bine, colegii de la playtech.ro s-au gandit ca daca pe partea de filme si televiziune adoptia tehnologiei 3D e mai greoaie, jocurile s-au prezentat imediat la apel si permit cel mai usor explorarea tehnologiei 3D, asa ca n-ar fi rau sa organizeze o intalnire unde cei interesati si pasionati sa poata vedea mai exact despre ce e vorba.

Asa ca, intr-o frumoasa zi de Noembrie, pe 26 mai precis, va asteptam impreuna cu ei in clubul Le Studio din Bucuresti (fostul R2 – Regie), unde veti putea juca Call of Duty: Black Ops pe hardware Asus, multumita bineinteles si Gameshop.ro precum si Asus Romania. Si nu oricum, pentru ca va fi o competitie, dupa care va urma o petrecere surpriza, totul garnisit cu diverse premii. La organizare au pus umarul serios si ESL Romania precum si Kingston.

Comentarii

3 comentarii la: PlayFest 3D – eveniment 3D dedicat jocurilor

  1. La cat mai multe evenimente dedicate jocurilor!…

    micutzu vezi ca e gresit link-ul catre playtech.ro

  2. Cronotermostat a scris pe:

    Mai sunt 10 zile si cred ca o sa ma duc si eu sa vad despre ce e vorba sunt bine venite astfel de evenimente.

  3. cred ca o sa fie marfa dar cam naspa cu participarea la competitie numai primi 19 care au trimis email mai corect era sa se traga la sorti din cei care s-au inscris si erau prezenti asa avea toata lumea o sansa

Lasa-ne un comentariu: