Playtech – Azot lichid si ziua lui Matose la PrimaTV

Scris de: , in categoria: Stiri, in 27 April, 2015.

Azot lichid

 
Se apropie vara si deja temperaturile au inceput sa creasca vertiginos, asa ca ne-am gandit ca nu ar strica sa discutam despre metoda noastra preferata de racire in cadrul emisiunii Playtech difuzata pe PrimaTV. Prin urmare, inarmati cu un dewar plin ochi am supus actiunii azotului lichid tot felul de obiecte nevinovate, de la vechiul prieten crenvustila si pana la trandafiri sau chips-uri. Dupa ce am mancat chips-uri racoroase, e venit momentul sa trecem si la treburi serioase asa ca l-am invitat in cadrul pe colegul Matei pentru a ne juca cu unul dintre cele mai puternice sisteme din Romania.

Este vorba despre un sistem alcatuit dintr-un procesor Intel Core i7 5960X, o placa de baza GIGABYTE X99-SOC Champion, un kit de memorii Corsair Dominator Platinum DDR4 3400, monstruosul Nvidia Titan X si credincioasa noastra sursa Seasonic P1200. Evident, nu discutam doar despre unul dintre cele mai performante sisteme din Romania dar si despre unul dintre cele mai costisitoare – daca in editia trecuta la care am participat va aratam un PC high-end, sistemul despre care discutam astazi intra lejer in categoria lux. Mai ales daca il racim cu azot lichid.

Am avut insa parte si de o alta surpriza, mai precis surpriza pe care i-am pregatit-o noi lui Matei, deoarece am filmat emisiunea pe 15 Aprilie, adica exact de ziua dumnealui. In aceste conditii, am avut pregatit in platou un mini-tort, aprins ca pentru overclockeri si desigur stins “oc style”. Va las sa urmariti emisiunea ca sa vedeti despre ce este vorba.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: