Prima placa GeForce GTX 260 single-slot de la Galaxy

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 September, 2009.

Galaxy, un integrator NVIDIA ce s-a facut cunoscut in special prin adoptarea unor solutii custom la un pret redus, a lansat prima placa video GeForce GTX 260 ce vine echipata cu un cooler single slot.

57c

Pentru ca acest lucru sa fie posibil s-a apelat la un cooler lung ce are la baza pe tehnologia Vapor Chamber (VC).  O placa de tip VC este asezata deasupra procesorului grafic si placii-suport din aluminiu ce asigura racirea chip-urilor de memorie. Iar deasupra placii VC se afla un sistem dens de canale din cupru prin care trece aerul suflat de un ventilator tip turbina. VRM-ul este racit de un radiator ce este montat separat fata de sistemul principal de racire al placii. Tot acest sistem este acoperit de o carcasa din aluminiu.

57b

Placa vine cu toate dotarile standard ale GPU-ului pe care-l incorporeaza, incluzand 216 unitati de procesare a shaderelor, 896 MB de memorie GDDR3 ce opereaza la o interfata de 448 biti, suport pentru tri-SLI si DirectX 10. Optiunile de conectivitate includ iesiri pentru DVI-D, HDMI si S-Video/composite. Alimentarea se face prin utilizarea a doi conectori PCI-E 6 pini.

Detaliile privind pretul si disponibilitatea acestui produs sunt inca necunoscute.

Comentarii

2 comentarii la: Prima placa GeForce GTX 260 single-slot de la Galaxy

  1. reeven a scris pe:

    daca vad iar 105 grade de la Galaxy innebunesc.

  2. Monstru a scris pe:

    Foarte posibil la cum arata asta 🙂

Lasa-ne un comentariu: