Promotie GIGABYTE si evoMAG

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 October, 2012.

Pentru ca tot organizam astazi un concurs prin care veti avea ocazia sa castigati o bicicleta Merida FB 230 (veti vedea in cursul zilei de astazi despre ce este vorba) am vrut sa va aducem la cunostiinta ca mai aveti o sansa de a castiga aceasta bicicleta daca achizitionati o placa de baza GIGABYTE cu chipset Z77 de la evoMAG, pana pe data de 7 Octombrie. Promotia a inceput pe 24 Septembrie, dar din pacate noi am aflat doar acum de ea, fiind plecati in Taiwan in scopuri overclockingo-competitivo-recreative.

 


 

In concluzie, daca vreti sa castigati o bicicleta Merida FB 230, puteti fie sa va inscrieti in concursul pe care il vom incepe noi astazi, fie sa va achizitionati placa de baza GIGABYTE Z77 pe care o doreati de la evoMAG. Atentie, spre deosebire de overclocking, mersul pe bicicleta poate fi periculos, desfasurandu-se in aer liber, printre oameni. Daca este soare, nu uitati sa va dati cu crema de protectie, iar daca aveti de gand sa circulati prin Bucuresti, aveti mare grija la masini si nu in ultimul rand, nu ar strica sa va faceti o asigurare.

Va spun toate acestea pentru ca prin comparatie cu mersul pe bicicleta prin Bucuresti, overclocking-ul cu azot lichid este o indeletnicire extrem de sigura. Nu si la fel de sanatoasa, desigur… LAB501 sustine activitatile fizice sanatoase…Si suntem si eco…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: