Review – Thermaltake Core P5

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 31 March, 2016.

Thermaltake Core P5

 

Taiwanezii de la Thermaltake au luat in serios intregul concept de modularitate si flexibilitate, acest lucru concretizandu-se prin seria Core unde gasim o multitudine de carcase in toate formatele posibile: cub (Core X), clasic (Core V) si open-air (Core P).

Am ales sa ne oprim astazi asupra lui Core P5, o carcasa open-frame interesanta, care ofera mai multe optiuni de pozitionare. Thermaltake Core P5 mai este cunoscuta si sub numele de “carcasa tablou”, datorita optiunii de a o monta pe perete prin intermediul unui suport VESA, care se poate achizitiona separat. De asemenea, carcasa poate fi montata vertical asemeni unei carcase obisnuite, dar si culcata precum o platforma de test.

Deoarece Thermaltake Core P5 vine dezasamblata complet, structura articolului va fi usor diferita fata de prezentarea clasica a unei carcase. Astfel, pe masura ce vom inainta in prezentare, veti vedea cum va lua nastere un sistem complet odata cu asamblarea acesteia.

Pentru ca majoritatea sistemelor ce folosesc o carcasa Core P5 sunt bazate pe aceeasi structura (radiator 480mm, custom loop, etc) noi am optat pentru ceva diferit. Astfel am folosit pentru racirea procesorului un AIO de 120mm, in timp ce placa video Radeon Fury X vine cu propriul ei AIO. Am incercat sa construim un sistem care se apropie de ceea ce ati putea face voi acasa in aceasta carcasa, fara sa cheltuiti 2000 lei numai pe sistemul de racire cu lichid. Haideti sa vedem ce a iesit!

 

16

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: