S-a incheiat etapa a treia LAB501 si Nvidia December Games Give-away

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 December, 2012.

Prin puzderia de concursuri si premii pe care ne-am decis sa vi le oferim in luna Decembrie se numara si cele organizate impreuna cu Nvidia, mai precis LAB501 si Nvidia December Games Give-away.

Asa cum stiti, prima etapa s-a desfasurat pe forum si am pus la bataie (in final) 25 de licente de Torchlight. A doua etapa s-a desfasurat pe Facebook, unde am pus la bataie 5 licente de Assasin’s Creed 3. Ei bine, a treia etapa s-a desfasurat tot pe Facebook (unde am pus la bataie 5 licente Borderlands 2) iar Duminica a fost data limita pana la care concurentii puteau da like si share paginii noastre, asa ca am apelat la Random.org si am extras fericitii castgatori care au dat Like&Share imaginii de concurs si au dat Like paginii noastre.

Extragerea o puteti urmari in filmul de mai jos. Cei 5 castigatori sunt:

26. Gabi Alex
54. Adrian D. Morcerf
81. Darco Tmor
88. Sorin Grigoreanu
102. Drob Paul

Tin sa felicit castigatorii (care vor primi licentele in cursul zilei de astazi) precum si toti participantii si de asemenea tin sa va aduc aminte de un amanunt deosebit de important – pana acum s-au desfasurat doar trei etape din LAB501 si Nvidia December Games Give-away. Fiti pe faza pentru ca mai avem cateva licente interesante pentru voi, dar si alte concursuri care se pregatesc in timp ce citit aceste randuri. Asa ca stati prin zona, pe LAB, pe NEXT, pe Forum, pe Facebook si fiti pe faza pentru LAB501 si Nvidia December Games Give-away dar si pentru celelalte surprize pe care vi le pregatim!

 

Comentarii

Un comentariu la: S-a incheiat etapa a treia LAB501 si Nvidia December Games Give-away

  1. darco_2 a scris pe:

    OMG!!! I won!!! :))

Lasa-ne un comentariu: