Samsung lanseaza Spinpoint F3 cu 500GB per platan

Scris de: , in categoria: Stiri, in 30 July, 2009.

Samsung Electronics si-a anuntat astazi noua linie de HDD-uri, intitulata Spinpoint F3. Aceasta are o viteza de rotatie de 7200RPM si beneficiaza de o densitate marita la 500GB per platan. Studiile efectuate au aratat o imbunatatire a performantei cu aproximativ 30% intre modelele cu 2 platane (Spinpoint F3) si cele cu 3 platane (modelele anterioare). Reducerea complexitatii mecanice ajuta fiabilitatea pe termen lung si sporeste rezistenta la socuri.

Samsung_F3

Pentru pasionatii de silent-computing, Samsung include si in noul model Spinpoint F3 tehnologiile sale pentru reducerea acusticelor nedorite: SilentSeek si NoiseGuard. Samsung Spinpoint F3 500GB este deja disponibil in reteaua distribuitorilor autorizati Samsung, pe cand Samsung Spinpoint F3 1TB va fi dispionibil incepand cu luna august.

Comentarii

3 comentarii la: Samsung lanseaza Spinpoint F3 cu 500GB per platan

  1. DanD a scris pe:

    in sfarsit!!!

    de cand asteptam! – aveam nevoie de ceva foarte rapid cu 1 platan si silent sa ma duca pana apare un SSD demn de o mana de $

    aveam doar un samsung F1 de 1tb si tot trag pana iesea si cu 500gb/plt

    deja ma bag

  2. DanD a scris pe:

    LE: stie cineva cam cand si pe la ce magazine apar si in Romanica?

  3. Finally. In curand nu o sa mai trebuiasca sa umblu cu Seagate-ul meu de 1.5 TB ca si cu un bax de pahare de cristal. ;))

Lasa-ne un comentariu: