Sapphire lanseaza HD 4670 cu memorie GDDR4

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 January, 2009.

Sapphire Techology, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa placilor video, oferă acum o nouă versiune a SAPPHIRE HD 4670 echipată cu memorie GDDR4 aducand un nou competitor pe piata mainstream.

Cu ajutorul celor 320 unitati de procesare stream si cei 512 MB DDR4, SAPPHIRE HD 4670 GDDR4 este în acest moment cel mai bun produs din clasa sa. Viteza nucleului de 750MHz si cea a memoriilor, 1100MHz (2.2GHz efectivi), transforma această placa in cea mai rapida versiune HD 4670 disponibila pe piata. Placa este racită de un cooler ce integreaza un ventilator de mari dimensiuni pentru a mentine nivelul de zgomot scazut (<20dBA).

Placile grafice SAPPHIRE din noua serie HD 4600 integreaza ultima tehnologie ATI Avivo™ HD pentru un mod de afisare video mult imbunatatit si o noua generatie UVD (Unified Video Decoder) care ajuta la reducerea considerabila a utilizarii microprocesorului si ofera o decodare cursiva a continutului Blu-ray™ si HD DVD atat pentru codecurile VC-1 si H.264, cat si pentru fisierele MPEG. Bracket-ul placii grafice adaposteste trei tipuri de iesiri – DVI, VGA si HDMI – permitand o conexiune directa spre mai multe tipuri de display-uri. De asemenea este oferit suport pentru afisarea simultana pe doua display-uri.

Review-ul pentru varianta echipata cu memorie GDDR3 poate fi consultat aici.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: