Scoala de vara PC World

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 August, 2010.

Intre 29 August si 2 Septembrie are loc Scoala de Vara PC World Technology Tour , iar anul acesta printre numeroasele subiecte si prezentari de care veti avea parte o zi intreaga va fi dedicata hardware-ului si va fi realizata cu sprijinul echipei lab501.ro. Vom incerca sa va satisfacem curiozitatile, sa intretinem buna dispozitie si sa va lasam o amintire placuta, in acelasi timp incercand sa ramanem cu satisfactia ca am reusit sa transmitem cat mai mult din cunostintele noastre acelora dintre voi care sunt interesati.

Editia din acest an a Scolii de Vara PC World se desfasoara pe litoralul bulgaresc, intr-un hotel de 4 stele din statiunea Nisipurile de Aur, despre care puteti gasi mai multe detalii aici. Tariful pentru participare este special pentru membrii lab501, si anume 580RON de persoana, suma ce include transportul, cazarea, 3 mese pe zi, precum si accesul la toate conferintele si materialele. Mai multe detalii in acest sens puteti gasi pe site-ul dedicat evenimentului, iar inscrierea o puteti face prin intermediul acestui formular.

Sponsorii evenimentului sunt Microsoft, Gigabyte, Intel, ntech, Scop Computers, Toshiba, BenQ, HP, Kaspersky, Orange si Panasonic, iar partenerii media sunt Aiesec, BOS, hipo.ro precum si Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare. Evenimentul e organizat cu sprijinul Acta Nonverbal si bineinteles lab501.ro.

Comentarii

2 comentarii la: Scoala de vara PC World

  1. Laurentiu a scris pe:

    Care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca un eventual doritor?

  2. Micutzu Post author a scris pe:

    Vezi aici: http://www.pcworld.ro/app/webroot/scoaladevara/pages/regulament

Lasa-ne un comentariu: