Thermalright Ultra 120 Extreme – o noua revizie

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 September, 2009.

Nu trebuie sa mai amintesc ce reprezinta Thermalright Ultra 120 Extreme (TRUE) pentru racirea (extrema) cu aer. 365 bet TRUE care pana nu demult (cand suprematia lui a inceput sa se clatine) era prezent in aproape toate sesiunile de bench pe aer, a primit o noua revizie menita sa-i imbunatateasca performantele cu 1-2c. العاب للربح من الانترنت

Aceasta imbunatatire este indusa de o “decupare in V” care se poate observa in pozele de mai jos si care are rolul de a favoriza circulatia aerului.

Ca o parere pesonala pot spune ca este posibil ca aceasta decupare sa ii imbunatateasca performantele la low rpm dar nu prea cred ca va face vreo diferenta la high air flow (unde domnii de la Thermalright trebuia sa insiste mai mult pe imbunatatire deoarece la low rpm nu este foarte performant oricum si nu reprezinta  cea mai buna alegere).

O sa incerc sa demonstrez aceste pareri in mod practic cat mai curand posibil.

Ma asteptam din partea Thermalright sa arunce pe piata noul TRUE 2 despre care au aparut zvonuri pe internet ca ar fi in teste in laboratoarele  lor si nu ma multumesc defel tot felul de revizii ale acestui cooler din moment ce imbunatatirile sunt foarte mici sau inexistente: s-a imbunatatit baza sau sistemul de prindere? Nu (puteti vedea baza convexa in ultima poza din aceasta stire), iar aceste lucruri nu au facut decat sa-mi lase un gust amar care s-a accentuat odata cu apraritia unui nou cooler (pot spune tot marca Thermalright), dar cu imbunatatiri evidente pentru low rpm si mai ales cu un sistem de prindere “ca tancul”,  pe placul meu.

Totusi pentru a nu face numai critici la adresa Thermalright  pot spune ca am vazut o imbunatatire la editia pentru socket 1366, si anume lamelele erau mai bine sudate de heatpipe-uri (nu se misca nici una), dar neavand la indemana numai un exemplar din aceasta “revizie” este posibil sa fie un  caz izolat la fel cum si baza lui TRUE este o “loterie”, adica nu gasesti doua la fel.

Acestea fiind zise va las sa studiati pozele cu noua revizie de TRUE (rev. البينجو B) si sa va spuneti parerile, laudele sau criticile in legatura cu renumitul cooler.

TR_Ultra120_extreme_new_01

TR_Ultra120_extreme_new_02

TR_Ultra120_extreme_new_03

TR_Ultra120_extreme_new_04

Comentarii

Niciun comentariu la: Thermalright Ultra 120 Extreme – o noua revizie

Lasa-ne un comentariu: