Va asteptam la LSE LanParty v10 !!!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 November, 2013.

LSE LanParty v10

 

Lume, lume… iata ca a avenit momentul sa o facem din nou lata !!! Pentru cea de-a treia oara vom fi parteneri in cadrul LanParty-ului organizat de Liga Studentilor Electronisti, Sambata, 16 Noiembrie!!!

Dupa cum stiti de la editiile trecute, se lasa greu!!! Incepand cu ora 12 vor incepe concursurile de gaming pentru vizitatori. Veti avea ocazia sa va jucati League of Legends pe PC-urile GIGABYTE, Real Racing 3 pe Nvidia Shield precum si alte jocuri pe tableta Allview Viva i8. Incepand cu ora 15:00 va avea loc demonstratia LAB501 cu azot lichid, iar concursurile pentru vizitatori vor continua dupa ora 17:00. Nu in ultimul rand, va veti putea delecta cu cele mai noi tehnologii la standul AMD.

Anul acesta am facut tot posibilul pentru a aduce la un loc un numar cat mai mare de parteneri si evident, un numar cat mai mare de premii. Astfel, GIGABYTE, AMD, Allview, Kingston, Noctua, Nvidia, Corsair si EK Water Blocks vor oferi premii atat pentru cei inscrisi in probele oficiale ale lanparty-ului cat si pentru cei care participa la concursurile de gaming organizate de WASD.ro si nu in ultimul rand, pentru vizitatori.

Pe cele 4 PC-uri puse la dispozitiede GIGABYTE vezti avea ocazia sa vedeti la treaba cele mai puternice placi video ale momentului (GTX Titan, GTX 780Ti, R9 290X, R9 290), sa asistati la o competitie de LoL 1v1 comentata de catre ang si nu in ultimul rand puteti sa il provocati pe ang intr-un meci de LoL 1v1. Arbitrii vor fi colegii de la WASD.ro, care vor oferi premii puse la dispozitie de catre GamesMagazin.ro.

Evident, va asteapta multe alte surprize la fata locului, in Cantina Leu, Sambata 16 Noiembrie incepand cu ora 12:00. Nu putem sa nu mentionam marele event, LanParty-ul in sine. Peste 200 de concurenti se vor infrunta in:

Simulator Auto – NFS Most Wanted
Simulator Sportiv – FIFA
Multiplayer Online Battle Arena – Defence of the Ancients 2
Real Time Strategy – Starcraft 2

De asemenea, ar fi indicat sa nu iti uiti CV-ul acasa, pentru ca EA te asteapta la standul lor de recrutare pentru a-ti oferi posibilitatea de a profesa intr-una din cele mai mari companii producatoare in domeniu.

Si provocarile nu se opresc aici… Red Bull iti propune, in aceasta editie, o confruntare inedita: Red Bull Racing Formula One Team Challenge.
Daca iti doresti, in schimb, doar sa-i privesti pe cei mai buni in actiune si sa-i sustii sau se te bucuri de o atmosfera in care primeaza adrenalina, noi iti punem la dispozitie proiectarea si comentarea meciurilor, Kinect Areas, GameQuiztador, demonstratii marca Lab501 si multe alte surprize.

Acest concurs este organizat de jucatori pentru jucatori si este locul in care a fi pro gamer inseamna a fi vedeta.

Liga Studentilor Electronisti, LAB501, WASD si partenerii nostrii va asteapta la marele LanParty al acestui sfarsit de an!!!

 

afis_nou

Comentarii

Niciun comentariu la: Va asteptam la LSE LanParty v10 !!!

Lasa-ne un comentariu: