2Face – AMD Ryzen custom build

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 26 April, 2017.

Build

 
Ziua 1 – 19.04.2017 – 18:30 – T-48h

La ora 18:30 ajungeam la consacratul atelier al colegului Papa Jock, cu o carcasa in cutie… InWIn 904 Plus Silver este o carcasa eleganta, construita din aluminiu, dotata cu panouri din sticla securizata. Problema este ca… nu accepta decat un radiator de 120mm, ceva… inacceptabil pentru noi. Geamurile laterale inchise la culoare nu permit admirarea sistemului in toata splendoarea lui, nu este dotata cu posibilitatea de a monta placa video vertical si nu in ultimul rand… interiorul arata plictisitor.

Drept urmare, nu ne-a luat mult sa ajungem la poza numarul 1. Mai mult a durat pana am ales pozitia radiatorului de 240mm. Si puteti sa ma credeti pe cuvant, dremel + aluminiu = chin. Asa ca ne-am chinuit sa taiem ce avem de taiat, apoi am degresat carcasa si am spalat-o. Au urmat cateva straturi de vopsea alba pentru interior, si dupa fix 6 ore de munca am ajuns la rezultatul din ultima poza.

 

Comentarii

9 comentarii la: 2Face – AMD Ryzen custom build

 1. Mi se pare tare ciudata carcasa. Optiune de cable management pt cablurile din spate, dar I/O in lateral in pozitia aia si nu vertical?

  Poti spune ca e pentru a-ti arata buid-ul, dar in pozitia in care este placa video si tuburile mai putin decat estetice, cred ca nu se potriveste aici.

  Non sequitur, succesuri fara egal Adelei.

 2. jp_tm a scris pe:

  de unde ati luat Gskill flare?

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Tuburile sunt furtune 🙂

  Memoriile le-am primit de la GSkill. In Romania stiu ca shop4pc comercializeaza

 4. ZorracK a scris pe:

  Bai ce rau imi pare ca nu am putut ajunge, mama ma-sii de treaba! Ca de obicei respect!

 5. Gabriel a scris pe:

  Salut. Memoriile au functionat la 3200?

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Salut,

  momentan pe placile MSI 3200 nu functioneaza.

 7. Gabriel a scris pe:

  Salut. Merci de raspuns. Ce nu prea inteleg eu, daca pe site la ei (https://www.msi.com/Motherboard/support/X370-GAMING-PRO-CARBON.html#support-mem) spun ca exista memorii care merg in acest moment la 3200, de ce nu reuseste nimeni sa le faca sa mearga la 3200!?!??!?
  Ciudat. Si totusi, cred ca exista o groaza de lume care tot asteapta sa rezolve aceste chestii minore, pentru a achizitiona un Ryzen.
  O seara buna,
  G.

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Gabriel,

  teoretic, orice platforma AMD poate atinge 3200. Practic, in momentul de fata ce am testat (Aorus X370 Gaming 5, Crosshair VI – merg 3200, iar MSI-urile merg 2933.

  Cateva explicatii am oferit aici – http://lab501.ro/featured-articles/amd-ryzen-7-1800x-overclocking-ddr4-si-nvme

 9. Gabriel a scris pe:

  Multumesc, Monstru. Cumva am “reusit” sa ratez acel articol.

  O zi buna,
  G.

Lasa-ne un comentariu: