GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 13 March, 2017.

V1 – Romania

 
Joi, 9 Martie 2017, 21:30, Poznan – Polonia
 
26 de ore si 30 de minute au trecut de cand lua startul GeForce Garage – Rise of Titans … si peste 30 de ore de cand nu mai dormisem. Ore in care am construit primele sisteme cu GTX 1080 Ti din lume… ore in care GTX 1080 Ti s-a lansat si am vazut cu totii cum arata noul rege al placilor grafice. Ore in care lucrul in echipa, prietenia si pasiunea s-au imbinat cu oboseala, frigul si anxietatea.

Pe cat de greu este sa construiesti un sistem modat live, in 24 de ore, pe atat de greu este sa transpui in cuvinte o astfel de aventura. Cred ca toti participantii au trecut prin toate starile sufletesti posibile si cred ca ne-am comportat cu totii ca o mare familie, care a lucrat cot la cot pentru a duce la bun sfarsit aceasta nebunie denumita Rise of Titans. De la echipa Romaniei, la echipa Poloniei, la cei care s-au ocupat de filmare si de streaming si pana la colegii de la Nvidia, cu totii am lucrat efectiv 24 de ore din 24 pentru a realiza o nebunie nemaivazuta pana acum!

Nu, nu am reusit sa ducem la bun sfarsit viziunea pe care am avut-o pentru acest proiect, motiv pentru care ce vedeti mai jos se numeste V1. Am reusit totusi, in putin peste 24 de ore, sa construim un sistem care arata ca in imaginile de mai jos, complet functional, cu procesorul tactat la 5GHz si nucleul placii grafice la 2100 MHz (frecventa maxima boost), capabil sa atinga scoruri impresionante in 3DMark, in conditiile in care temperatura procesorului nu trece de 70 oC, iar a placii grafice de 33 oC, in mediul din Poznan.

Versiunea V1 a fost deja demontata si se afla in drum spre Romania, unde vom duce la bun sfarsit constructia sa. Speram ca in maxim o saptamana sa il vedeti in forma finala, complet cu toate accesoriile si detaliile pe care le avem noi in minte. Stim cu totii ca George este un modder redutabil, prin urmare asteptati-va la ceva spectaculos!!!

 
DSC04603

DSC04700

DSC04728

DSC04729

DSC04734

DSC04738

DSC04744

DSC04747

DSC04749

DSC04764

DSC04776

FS

FSUltra

Comentarii

8 comentarii la: GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

 1. Cristian Alexandru a scris pe:

  Dacă ar fi să descriu munca voastră intr’un singur cuvânt este WOW !!!
  Tot ansamblul arată dintr-un episod Star Trek, o bestie brută cu o înfățișare de ți de zbârlește pielea atunci când o vezi.
  Genial, sunteți geniali și pot să spun că este cel​ mai tare sistem pe care l-am văzut.
  Vă felicit și vă respect. Mult succes !

 2. Artanis a scris pe:

  Frumos pe verde, pesemne la Vega treceti pe rosu 🙂
  Sistemul vostru mi se pare ca arata mai profi, mai ingrijit si mai inchegat, pe când al lor e mai original, mai neasteptat. Bravo ambelor echipe!

 3. Paul a scris pe:

  Felicitari echipei Romania! Imi place ca ati mizat pe un built clasic, frumos, bestial si coerent. Cei din Polonia au incercat ei ceva neconventional, dar nu prea le-a iesit, mai au de lucru.

 4. Dumitrescu Radu a scris pe:

  Felicitari baieti,arata intr-un mare fel bestia!

 5. DRAGOS a scris pe:

  Faina confruntare! Dar sunt de acord ca sistemul vostru are un aspect mai profi. Doar ddaca ne uitam la tubulatura…

 6. xtremage a scris pe:

  Bravo baietii….
  Pe afara arata mai bine al polonezilor… dar inauntru sunteti mult peste ei.
  Timpu fiind limitat se pare ca fiecare dintre echipe s-a axat pe ceva, voi cu interiorul si ei cu exteriorul.

 7. doru bm a scris pe:

  Respect pentru munca depusa !

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim frumos baieti!!!

Lasa-ne un comentariu: