GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 13 March, 2017.

Building – Romania

 
Miercuri, 8 Martie 2017, 19:00, Poznan – Polonia
 
Chiar daca evenimentele sunt inca proaspete in mintea noastra, imi este greu sa povestesc in detaliu tot ce am facut acolo. Parca a fost ieri, dar in acelasi timp parca au trecut 2 ani de cand intram in fort si incepeam constructia efectiva. Timpul are acest talent de a se dilata in momentul in care nu dormi 30+ ore… mai ales daca in tot acest timp nu ai stat degeaba. Si nu cred ca poate spune cineva ca am dormit acolo…

Inainte de a incepe efectiv lucrul la sisteme, ambele echipe au pregatit cate o surpriza pentru doamnele si domnisoarele care au urmarit stream-ul. Era totusi 8 Martie, prin urmare fiecare echipa a construit o floare “de modder” pentru a le ura La Multi Ani acestora intr-un mod adecvat. Noi am preferat forex-ul si culorile vii, in timp ce colegul nostru Tips a construit un trandafir din metal. Intr-un fel, parca vedeam o avanpremiera a ceea ce avea sa urmeze.

Dupa acest moment frumos, speram noi, ne-am impartiti sarcinile asa cum agreeasem de la bun inceput. George a dezmembrat complet carcasa, incepand procesul de vopsire care s-a dovedit mai anevoios decat ne-am asteptat, datorita temperaturii destul de scazute din fort. Astfel, 2 straturi de grund si 2 straturi de vopsea au avut nevoie de ~ 4 ore pentru a fi aplicate si uscate. Nu chiar ideal, in momentul in care lucrezi contra cronometru.

Sarcina mea a fost mult mai simpla, din punctul meu de vedere. Astfel, am inceput prin asamblarea platformei pe aer, pentru a verifica toate componentele si pentru a realiza setarile initiale. Apoi am trecut la indepartarea racirii stock de pe placa de baza, respectiv placa video, pentru a monta waterblock-urile. La finalul acestei operatiuni, am montat fitting-uri pe toate componentele sistemului de racire cu apa (pompa, rezervor, radiatoare, etc).

In tot acest timp, colegul nostru Matose va prezenta GeForce Garage – Rise of Titans pe canalele de Facebook si YouTube Nvidia Romania, unde multi dintre voi ne-au urmarit si ne-au incurajat si le multumim pentru asta!

 
Floarea-00

Floarea-01

Floarea-02

DSC04293

DSC04295

DSC04296

DSC04300

DSC04301

DSC04303

DSC04307

DSC04320

DSC04328

DSC04339

DSC04381

DSC04395

DSC04406

DSC04425

DSC04436

DSC04440

DSC04442

Comentarii

8 comentarii la: GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

 1. Cristian Alexandru a scris pe:

  Dacă ar fi să descriu munca voastră intr’un singur cuvânt este WOW !!!
  Tot ansamblul arată dintr-un episod Star Trek, o bestie brută cu o înfățișare de ți de zbârlește pielea atunci când o vezi.
  Genial, sunteți geniali și pot să spun că este cel​ mai tare sistem pe care l-am văzut.
  Vă felicit și vă respect. Mult succes !

 2. Artanis a scris pe:

  Frumos pe verde, pesemne la Vega treceti pe rosu 🙂
  Sistemul vostru mi se pare ca arata mai profi, mai ingrijit si mai inchegat, pe când al lor e mai original, mai neasteptat. Bravo ambelor echipe!

 3. Paul a scris pe:

  Felicitari echipei Romania! Imi place ca ati mizat pe un built clasic, frumos, bestial si coerent. Cei din Polonia au incercat ei ceva neconventional, dar nu prea le-a iesit, mai au de lucru.

 4. Dumitrescu Radu a scris pe:

  Felicitari baieti,arata intr-un mare fel bestia!

 5. DRAGOS a scris pe:

  Faina confruntare! Dar sunt de acord ca sistemul vostru are un aspect mai profi. Doar ddaca ne uitam la tubulatura…

 6. xtremage a scris pe:

  Bravo baietii….
  Pe afara arata mai bine al polonezilor… dar inauntru sunteti mult peste ei.
  Timpu fiind limitat se pare ca fiecare dintre echipe s-a axat pe ceva, voi cu interiorul si ei cu exteriorul.

 7. doru bm a scris pe:

  Respect pentru munca depusa !

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim frumos baieti!!!

Lasa-ne un comentariu: