GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 13 March, 2017.

Building – Romania

 
Dupa ce elementele care alcatuiesc carcasa s-au uscat (intr-un final), George a asamblat carcasa la loc, iar apoi am inceput sa gandim circuitul de racire cu lichid. Atat montarea pompei cat si montarea rezervorului au presupus aducerea unor modificari carcasei, rezervorul fiind montat, de exemplu, pe un panou de aluminiu construit de George.

In momentul in care carcasa a fost asamblata, ne-am impartit din nou sarcinile. Astfel, eu am inceput asamblarea componentelor circuitului de racire, in timp ce George a continuat cu modificarea panoului frontal, precum si cu pregatirea picioarelor. In acest moment trecusera deja peste 10 ore din momentul in care epopeea GeForce Garage – Rise of Titans incepuse, prin urmare oboseala isi facea simtita prezenta.

Drept urmare, atat montarea circuitului de racire cat si constructia pieselor necesare au durat destul de mult, mai ales ca George s-a lovit de cateva surprize neasteptate si neplacute. De exemplu, baza picioarelor parea construita initial dintr-o bucata solida de cauciuc. Am descoperit insa ca era vorba despre o carcasa de plastic umpluta cu beton, ceea ce va dati seama ca a ridicat o serie de probleme legate de stabilitatea sistemului.

Cert este ca la aproape 21 de ore de la debutul Rise of Titans, circuitul de racire era construit si umplut cu lichid, intreaga echipa cautand cu atentie eventualele scurgeri. Din fericire acestea nu au aparut, asa ca am putut sa trecem linistiti la urmatoarea etapa – overclockarea sistemului si obtinerea unor scoruri in 3DMark.

In tot acest timp George a lucrat fara oprire la mecanismul picioarelor, dar si la vopsirea mastii frontale. Din pacate, cu o ora inainte de termenul limita, ne-am dat seama ca nu vom apuca sa montam picioarele, motiv pentru care am pus la punct ultimele detalii (cablaj, masca frontala, laterala stanga) pentru marea finala Rise of Titans.

 
DSC04467

DSC04471

DSC04480

DSC04483

DSC04487

DSC04514

DSC04517

DSC04520

DSC04550

DSC04554

DSC04558

DSC04560

COnstructie-01

COnstructie-02

COnstructie-03

COnstructie-04

COnstructie-06

COnstructie-05

Comentarii

8 comentarii la: GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

 1. Cristian Alexandru a scris pe:

  Dacă ar fi să descriu munca voastră intr’un singur cuvânt este WOW !!!
  Tot ansamblul arată dintr-un episod Star Trek, o bestie brută cu o înfățișare de ți de zbârlește pielea atunci când o vezi.
  Genial, sunteți geniali și pot să spun că este cel​ mai tare sistem pe care l-am văzut.
  Vă felicit și vă respect. Mult succes !

 2. Artanis a scris pe:

  Frumos pe verde, pesemne la Vega treceti pe rosu 🙂
  Sistemul vostru mi se pare ca arata mai profi, mai ingrijit si mai inchegat, pe când al lor e mai original, mai neasteptat. Bravo ambelor echipe!

 3. Paul a scris pe:

  Felicitari echipei Romania! Imi place ca ati mizat pe un built clasic, frumos, bestial si coerent. Cei din Polonia au incercat ei ceva neconventional, dar nu prea le-a iesit, mai au de lucru.

 4. Dumitrescu Radu a scris pe:

  Felicitari baieti,arata intr-un mare fel bestia!

 5. DRAGOS a scris pe:

  Faina confruntare! Dar sunt de acord ca sistemul vostru are un aspect mai profi. Doar ddaca ne uitam la tubulatura…

 6. xtremage a scris pe:

  Bravo baietii….
  Pe afara arata mai bine al polonezilor… dar inauntru sunteti mult peste ei.
  Timpu fiind limitat se pare ca fiecare dintre echipe s-a axat pe ceva, voi cu interiorul si ei cu exteriorul.

 7. doru bm a scris pe:

  Respect pentru munca depusa !

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim frumos baieti!!!

Lasa-ne un comentariu: