Prezentare – AORUS AD27QD Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 16 January, 2019.

 
AORUS AD27QD este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, cablul de alimentare, cablul USB, un cablu HDMI, un cablu Display Port, manualul utilizatorului si CD-ul cu aplicatia OSD Sidekick. Primul lucru pe care l-am apreciat din cale afara a fost faptul ca nu avem de-a face cu un monitor curbat. Nu stiu, poate altii s-au obisnuit cu acel format, insa eu unul pur si simplu nu pot lucra pe asa ceva, motiv pentru care formatul clasic, dar fara margini, al lui AORUS AD27QD m-a cucerit imediat. Privit din fata pana si piciorul de sprijin este discret si monitorul isi gaseste loc fara prea mari probleme pe biroul nostru, fata de alte modele in format exotic.

Ce-i drept, in momentul in care analizam spatele monitorului ne dam seama ca avem de-a face cu un produs de gaming – in fond, gasim trei zone echipate cu iluminare RGB, care pot fi controlate cu ajutorul aplicatiei RGB Fusion, iar design-ul folosit de GIGABYTE pentru aceasta latura este unul destul de agresiv.

AORUS AD27QD ofera suficiente posibilitati de ajustare a pozitiei chiar si pentru cei mai pretentiosi. Astfel, display-ul poate pivota in plan orizontal cu pana la 20 de grade in fiecare parte, in timp ce pivotarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 21 de grade. Mai mult decat atat, avem la dispozitie 130mm pentru reglarea inaltimii, iar cei care lucreaza in mod portrait pot utiliza fara probleme AORUS AD27QD in acest fel.

Toata conectica este pozitionata pe latura inferioara, aici fiind dispuse un conector standard pentru alimentare la priza (sursa este inclusa in monitor), 2 conectori audio (casti si microfon), 2 conectori HDMI, 1 conector Display Port, 1 conector USB 3 Type B si doi conectori USB 3.0. Pornirea sau oprirea alimentarii monitorului, respectiv navigarea prin meniul OSD este realizata cu ajutorul unui singur buton/joystick pozitionat pe latura inferioara a monitorului, sub logo.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – AORUS AD27QD Gaming Monitor

  1. Andrei a scris pe:

    Buna, cand VA Fi disponibil in Romania ?

Lasa-ne un comentariu: