Review – MSI TridentX – Intel Core i7 9700K + Nvidia GeForce RTX 2080 in format ITX

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 9 November, 2018.

Concluzii

 
Si uite asa, dragii mei, ajungem la sfarsitul epopeei TridentX, inceputa cu aproape o luna in urma, cand un membru LAB501 pasea in fabrica MSI din Baoan, Shenzhen si vedea pe viu cum se nasc TridentX-urile. Si nu cred ca reprezinta o noutate pentru nimeni faptul ca suntem pasionati de sisteme puternice de mici dimensiuni, prin urmare MSI TridentX este un sistem pe placul nostru.

In fond, reprezinta o adevarata reusita tehnologica sa montezi un Core i7 9700K si un RTX 2080 intr-o carcasa de 10L, iar TridentX va fi disponibil si in versiuni echipate cu 9900K si 2080Ti. Reusita este cu atat mai mare, in conditiile in care temperaturile sunt tinute in frau fara probleme datorita organizarii ingenioase a spatiului interior in carcasa, iar nivelul de zgomot nu este chiar atat de ridicat pe cate ne-am fi asteptat. Desigur, nu discutam despre un PC silent, dar marea majoritate a PC-urilor de gaming high-end nu se incadreaza in aceasta categorie, prin urmare echilibrul pe care l-au reusit MSI intre dimensiuni, performanta, temperaturi si nivel de zgomot este unul cat de poate de fericit.

La capitolul puncte nevralgice, as mentiona lipsa filtrelor de praf, respectiv mecanismul de inchidere al lateralei din sticla securizata, respectiv pretul, care va depasi lejer 2000 de Euro – discutam totusi despre un sistem high-end. Personal, prefer laterala metalica si nu simt nevoia sa utilizez laterala din sticla inclusa in pachet, mai ales ca nu avem ce vedea in sistem, iar ventilatorul iluminat de pe cooler-ul procesorului este vizibil oricum, indiferent ce laterala utilizam.

Per total, MSI au reusit sa lanseze un sistem ITX high-end cu adevarat reusit, fara artificiile pe care le-am vazut in trecut la alti producatori (componente de notebook, adaptor extern, etc), care poate fi personalizat de catre utilizator dupa bunul plac, aspect pe care l-am apreciat din plin. Acum, din punctul meu de vedere, nu mai lipseste decat o versiune cu Ryzen si oferta poate fi considerata completa!

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI TridentX – Intel Core i7 9700K + Nvidia GeForce RTX 2080 in format ITX

  1. Nicu a scris pe:

    Buna seara,nu mai pot dormi,dimineata ma duc la banca si fac o refinantare.

Lasa-ne un comentariu: