2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan – Romania – TT20

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 14 August, 2019.

Concluzii

 
Asa a aratat inceputul lui August pentru noi si pot spune ca o mare parte din perioada 1-9 August a fost dedicata constructiei acestui PC, in special datorita timpilor de uscare necesari pentru aracet si rasina. Cu toate acestea, sunt de parere ca procesul laborios a meritat pe deplin asteptarea, rezultatul fiind unul cu adevarat pe placul meu. Astfel, am luat o carcasa construita din sticla si metal si am incercat sa ii oferim un plus de eleganta, utilizand lemn de esenta nobila si un procedeu de acoperire cu rasina care a oferit rezultate net superioare aplicarii unui simplu lac.

Spray-ul 418 de la Molotow ne-a oferit exact nuanta complementara cu ajutorul careia am acoperit insertiile argintii si am mai intrerupt negrul carcasei, iar logo-ul pozitionat pe latura frontala face trecerea de la materialele clasice utilizate in exterior la iluminarea RGB din interior, asa cum puteti vedea in filmul de mai jos.

Pe 10 August am publicat proiectul pe forumul partenerilor acestui concurs (AXE.rs) si tot acolo puteti vedea si cum arata proiectele colegilor din Bulgaria, Croatia si Serbia. Pe 16 August va incepe procedeul de votare, pe forumul AXE.rs – puteti sa va faceti cont pentru a vota – va exista si un concurs cu premii pentru cei care voteaza. Castigatorii vor fi anuntati peste o luna, pe 13 Septembrie.

Pana atunci, pot spune ca a fost o reala placere sa lucrez alaturi de colegii din Bulgaria, Croatia si Serbia, precum si o adevarata onoare sa reprezentam Romania in cadrul 2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan. Tin pe aceasta cale sa le multumesc organizatorilor Thermaltake si sponsorilor AMD, MSI si Patriot, prietenilor de la Underground Customs si Molotow si nu in ultimul rand colegilor de echipa Matei si Gabriela fara de care realizarea acestui proiect nu ar fi fost posibila.

Speram ca versiunea noastra de Level 20GT este pe placul vostru, asa ca asteptam parerile voastre aici sau pe forum si daca vreti puteti sa si votati in cadrul celor 3 etape de pe forumul AXE.rs (16-23 August, 23-30 August si 30 August – 6 Septembrie) – fiecare etapa va fi insotita de premii pentru cei care voteaza.

 

Comentarii

Un comentariu la: 2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan – Romania – TT20

  1. Negaterium a scris pe:

    Awesome case! Nice presentation!

Lasa-ne un comentariu: