2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan – Romania – TT20

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 14 August, 2019.

Galerie

 
Deja in momentul in care ne-am apucat de asamblarea sistemului timpul incepuse sa fie mult prea pretios pentru a mai avea timp sa documentam si aceasta etapa, insa lucrurile au decurs ca de obicei, subsemnatul si Matei realizand rapid un circuit clasic si simplu, utilizand tubulatura rigida.

Probabil ca nu se vede in imaginile finale, insa mai mult ca sigur acesta este sistemul cu cele mai multe cabluri pe care l-am construit vreodata, drept urmare nu pot decat sa il felicit pe Matei pentru dedicatia de care a dat dovada abordand acest subiect – cel mai probabil eu nu as fi avut rabdare.

Cert este ca la finalul unei zile lungi, dar productive, sistemul nostru era in sfarsit gata, iar dupa aerisirea corespunzatoare a circuitului de racire cu lichid, respectiv personalizarea iluminarii cu ajutorul aplicatiei TT RGB PLUS, eram pregatiti pentru sedinta foto finala.

Rezultatul… il puteti admira mai jos. Asa arata ceea ce am reusit sa construim in ultimele 10 zile si cu exceptia faptului ca nu am avut posibilitatea sa racim si placa video cu lichid eu personal ma declar multumit. Asteptam, desigur, si parerile voastre!

 

Comentarii

Un comentariu la: 2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan – Romania – TT20

  1. Negaterium a scris pe:

    Awesome case! Nice presentation!

Lasa-ne un comentariu: