GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 9 October, 2017.

V1 – Romania

 
Miercuri, 4 Octombrie 2017, 20:30, Katowice – Polonia
 
Dupa aproape 26 de ore de munca fara pauze, dintre care 3-4 ore au fost ocupate cu streaming live pe diverse platforme, sistemul nostru GeForce Garage 24H Live era aproape gata. Cand spun aproape, ma refer la faptul ca latura superioara nu este terminata, iar anumite elemente pe care planuiam sa le aplicam pe laterale sau fata nu am apucat sa le aplicam.

De la bun inceput as vrea sa va spun ca tema aleasa, Destiny 2, nu este foarte bine cunoscuta de noi, deoarece nu am jucat primul titlu si nu pot sa spun ca suntem pasionati de acest univers. Din acest motiv, precum si datorita faptului ca nu am avut voie sa utilizam logo-uri sau elemente distincte din joc, am ales sa ne inspiram din armura purtata de personajul din clasa Titan, folosind respectivul visiniu ca baza de plecare.

Astfel, prin comparatie cu primul titan, unde am folosit culori aprinse si contraste puternice, aici am ales o cale riscanta si anume utilizarea unor nuante de visiniu, alb si negru, o combinatie de culori care nu sare la fel de usor in ochi. Din punctul meu de vedere mai avem de lucrat la capitolul iluminare si lichid de racire, pe langa elementele pe care nu le-am terminat la timp.

Cu toate acestea, am fost impresionat de tehnica de vopsire utilizata de George pentru masca sursei si panoul frontal, iar rezultatul final imi este drag, ca orice proiect in realizarea caruia s-au depus ore intregi de munca. Nu in ultimul rand, asa cum era de asteptat, am obtinut cel mai bun rezultat in Fire Strike. Cred totusi ca asta nu reprezinta o surpriza pentru nimeni, in fond discutam despre LAB501.

 

Comentarii

6 comentarii la: GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

 1. doru a scris pe:

  Felicitari! Frumos executat !

  Ar fi fost interesant si doar in 2 culori ( alb si negru ) cu negru in locul visiniului.
  La fel si la cehi doar negru si rosu -cu negru in loc de gri partea frontala si partea de sus .
  Mai putin imi place coloristic sistemul polonezilor: o “dezorganizare” de culori…( negru , auriu , galben , luminite rosii si de n-ar ajunge atatea… si alb ( ventilatorul ala din spate ).

 2. J.Nicolae a scris pe:

  Felicitari, romani peste tot!
  Personal imi pare ca buildul vostru a fost cel mai curat executat (nu cu prea multe culori, si nici “murdar”(cum au dorit sa arate cehi). Gusturile totusi nu se discuta.
  Inca odata felicitari sa sa va vedem in cat mai multe competitii.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Privind din exterior, voi puteti judeca la rece, mai bine decat noi, cei implicati in proiect. Motiv pentru care chiar ne bucura opiniile voastre 🙂

 4. quod a scris pe:

  frumos
  o singura observatie data viitoare nu va mai bateti joc de carcasa faceti voi una de la 0:)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Wait…what???

 6. Bene-Laur a scris pe:

  fara indoiala, si mie imi place mai mult build ul vostru…bravos!

Lasa-ne un comentariu: