GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 9 October, 2017.

V1 – Cehia

 
Fiind prezenti pentru prima data intr-un eveniment GeForce Garage 24H Live la nivel international, colegii din Cehia au facut eforturi serioase pentru a concura la cel mai inalt nivel, abordand o tema clasica, dar de efect, din punct de vedere al culorilor (negru, rosu si gri). Sistemul arata foarte bine, singurele detalii unde putem obiecta fiind circuitul de racire cu lichid alcatuit in principal din tevi drepte, precum si utilizarea unei bucati de soft-tubing intre rezervor si radiatorul frontal. Totusi, colegii din Cehia au reusit sa se apropie de noi in Fire Strike, obtinand locul 2, ceea ce este o performanta de invidiat, tinand cont impotriva cui concurau.

Per total, sistemul Cehiei este unul reusit si cu siguranta putem discuta despre un build de exceptie, tinand cont ca este prima lor participare la GeForce Garage 24H Live, prin urmare tin sa ii felicit pe aceasta cale pe Filip si pe Josef atat pentru sistem cat si pentru overclocking!

 

Comentarii

6 comentarii la: GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

 1. doru a scris pe:

  Felicitari! Frumos executat !

  Ar fi fost interesant si doar in 2 culori ( alb si negru ) cu negru in locul visiniului.
  La fel si la cehi doar negru si rosu -cu negru in loc de gri partea frontala si partea de sus .
  Mai putin imi place coloristic sistemul polonezilor: o “dezorganizare” de culori…( negru , auriu , galben , luminite rosii si de n-ar ajunge atatea… si alb ( ventilatorul ala din spate ).

 2. J.Nicolae a scris pe:

  Felicitari, romani peste tot!
  Personal imi pare ca buildul vostru a fost cel mai curat executat (nu cu prea multe culori, si nici “murdar”(cum au dorit sa arate cehi). Gusturile totusi nu se discuta.
  Inca odata felicitari sa sa va vedem in cat mai multe competitii.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Privind din exterior, voi puteti judeca la rece, mai bine decat noi, cei implicati in proiect. Motiv pentru care chiar ne bucura opiniile voastre 🙂

 4. quod a scris pe:

  frumos
  o singura observatie data viitoare nu va mai bateti joc de carcasa faceti voi una de la 0:)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Wait…what???

 6. Bene-Laur a scris pe:

  fara indoiala, si mie imi place mai mult build ul vostru…bravos!

Lasa-ne un comentariu: