GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 9 October, 2017.

In loc de incheiere

 

 
Alaturi de matose, pot spune ca sunt unul dintre putinii veterani care participau la concursuri live in urma cu 10 ani si o fac si acum, chiar daca in alt domeniu. Prin urmare, daca noi ne simtim coplesiti si ne este greu sa exprimam in cuvinte ceea ce am simtit acolo, la finalul celei de-a doua editii GeForce Garage 24H Live, nici nu pot sa imi inchipui ce simt George, Tips, BlackWhite, Filip sau Josef, care nu au aceasta experienta in spate.

Indiferent ca discutam despre cele mai mari scene din Taipei si despre overclocking, sau ca discutam despre Katowice si modding, senzatia pe care o ai la sfarsitul unui astfel de eveniment este aceeasi – un amestec unic de oboseala, epuizare fizica, ingrijorare legata de performantele pe care le-ai obtinut, dar si mandrie, bucurie si nu in ultimul rand un coplesitor sentiment de colegialitate, de prietenie, intre oameni din tari diferite, de varste diferite, cu un background diferit, dar legati strans de aceeasi pasiune.

La aceasta senzatie contribuie sentimentul de camaraderie dintre noi, cei care alcatuim Team Romania, pentru ca 26 de ore de munca si un total de 36 de ore de nesom vor duce fie la legarea unor legaturi greu de inteles din exterior, fie la ruperea inevitabila a oricarui fel de comunicare dintre oameni care nu s-au inteles la treaba si cred ca este clar din care categorie facem noi parte. Totusi, un impact major asupra acestei senzatii il au interactiunea cu celelalte echipe si prietenia si sentimentul de ajutor reciproc care isi face prezenta in cadrul acestor evenimente si nu in ultimul rand sustinerea voastra, a celor de acasa, care ne-ati urmarit si ne-ati incurajat, si carora tinem sa va multumim pe aceasta cale!

Tot aici trebuie sa le multumim inca odata celor care au facut un eveniment ca GeForce Garage 24H Live posibil, adica Nvidia si partenerii Activision, Bungie, AORUS, EK Waterblocks, Samsung, Seasonic, Fractal Design, GSkill, DeWalt, Stanley si Morele.net, precum si numarului impresionant de “eroi necunoscuti” care s-au aflat in spatele acestui proiect, incepand cu Hania, Traian si Jarek si terminand cu Mateusz, Jakub, Kasia si intreaga echipa de productie ESL.

Personal, am fost uimit inca odata de pasiunea si maiestria de care a dat dovada George, de calmul lui Matei si de faptul ca am putut incropi asa ceva intr-un timp atat de scurt. Asteptam parerile voastre legate de cele trei build-uri si va promitem ca veti avea ocazia cat de curand sa admirati sistemul nostru si in Romania, atat pe diverse canale cat si pe viu.

 

Comentarii

6 comentarii la: GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

 1. doru a scris pe:

  Felicitari! Frumos executat !

  Ar fi fost interesant si doar in 2 culori ( alb si negru ) cu negru in locul visiniului.
  La fel si la cehi doar negru si rosu -cu negru in loc de gri partea frontala si partea de sus .
  Mai putin imi place coloristic sistemul polonezilor: o “dezorganizare” de culori…( negru , auriu , galben , luminite rosii si de n-ar ajunge atatea… si alb ( ventilatorul ala din spate ).

 2. J.Nicolae a scris pe:

  Felicitari, romani peste tot!
  Personal imi pare ca buildul vostru a fost cel mai curat executat (nu cu prea multe culori, si nici “murdar”(cum au dorit sa arate cehi). Gusturile totusi nu se discuta.
  Inca odata felicitari sa sa va vedem in cat mai multe competitii.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Privind din exterior, voi puteti judeca la rece, mai bine decat noi, cei implicati in proiect. Motiv pentru care chiar ne bucura opiniile voastre 🙂

 4. quod a scris pe:

  frumos
  o singura observatie data viitoare nu va mai bateti joc de carcasa faceti voi una de la 0:)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Wait…what???

 6. Bene-Laur a scris pe:

  fara indoiala, si mie imi place mai mult build ul vostru…bravos!

Lasa-ne un comentariu: