GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 9 October, 2017.

Building – Romania

 
Marti, 3 Octombrie 2017, 19:00, Katowice – Polonia
 

De aceasta data am avut parte de o pregatire facuta ca la carte, precum si de o productie la cel mai inalt nivel, utilizatorii putand urmari tot procesul pe canalul de YouTube Nvidia Romania, cu momente de streaming pe pagina de Facebook Nvidia Romania. In acest fel ati fost implicati direct si voi si va multumim pe aceasta cale celor care ati fost alaturi de noi, in cadrul GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans.

Am inceput prin prezentarea componentelor, apoi am impartit sarcinile. Eu am montat platforma pentru a vedea ca totul este ok, apoi am montat waterblock-ul pe procesor. Aici am intampinat o mica problema, din cauza unor saibe din plastic care nu erau mentionate in manual, dar dupa ce Matei a aruncat o privire cu ochiul lui agil, problema a fost rezolvata rapid. Apoi am dezmembrat complet carcasa, in vederea vopsirii.

In paralel, George a construit masca sursei, precum si o matrita pentru masca partii frontale. Ulterior, colegul meu a izolat piesele destinate vopsirii si a initiat aceasta operatiune. Practic, prima parte pe care trebuia sa o ducem rapid la bun sfarsit era vopsirea elementelor scheletului carcasei, pentru ca eu sa pot incepe asamblarea sistemului, in timp ce George se apuca sa lucreze la elementele exterioare.

Desigur, aceasta operatiune a durat destul de mult, implicand mai multe montari si demontari ale sistemului, pentru a face masuratorile legate de masca sursei. Nu mai tin minte exact cronologia evenimentelor, cert este ca undeva la jumatatea perioadei aveam scheletul carcasei montat si puteam incepe asamblarea.

 

Comentarii

6 comentarii la: GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

 1. doru a scris pe:

  Felicitari! Frumos executat !

  Ar fi fost interesant si doar in 2 culori ( alb si negru ) cu negru in locul visiniului.
  La fel si la cehi doar negru si rosu -cu negru in loc de gri partea frontala si partea de sus .
  Mai putin imi place coloristic sistemul polonezilor: o “dezorganizare” de culori…( negru , auriu , galben , luminite rosii si de n-ar ajunge atatea… si alb ( ventilatorul ala din spate ).

 2. J.Nicolae a scris pe:

  Felicitari, romani peste tot!
  Personal imi pare ca buildul vostru a fost cel mai curat executat (nu cu prea multe culori, si nici “murdar”(cum au dorit sa arate cehi). Gusturile totusi nu se discuta.
  Inca odata felicitari sa sa va vedem in cat mai multe competitii.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Privind din exterior, voi puteti judeca la rece, mai bine decat noi, cei implicati in proiect. Motiv pentru care chiar ne bucura opiniile voastre 🙂

 4. quod a scris pe:

  frumos
  o singura observatie data viitoare nu va mai bateti joc de carcasa faceti voi una de la 0:)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Wait…what???

 6. Bene-Laur a scris pe:

  fara indoiala, si mie imi place mai mult build ul vostru…bravos!

Lasa-ne un comentariu: