GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 9 October, 2017.

Building – Romania

 
Am asamblat componentele in scheletul carcasei, apoi am trecut la partea de cablare, precum si la realizarea circuitului de racire cu lichid. Cu mai putin de 10 ore pana la finalul evenimentului, colegul meu Matei si-a intrat din nou in mana, pentru a ma ajuta cu aceasta parte a constructiei sistemului, in timp ce eu am preluat rolul lui de prezentator.

In tot acest timp, George termina de vopsit elementele exterioare ale carcasei si se apuca de modificarea unora dintre acestea (laterala stanga), respectiv de taierea, indoirea si vopsirea elementelor extra, care aveau sa fie adaugate ulterior. Daca la capitolul hard-tubing sau wire-management nu am de ce sa ma plang – am mai construit si alta data sisteme intr-un timp scurt, la capitolul modding trebuie sa va marturisesc ca lucrurile sunt putin mai grele in realitate decat par.

Astfel, masuratorile, taierea si indoirea unei placi de aluminiu de 4 in mai multe ungiuri, sunt operatiuni care necesita timp si atentie, iar George a fost pur si simplu un magician pentru a ca reusit sa construiasca masca frontala in timp util si sper ca al doilea set de maini pe care i le-am pus la dispozitie au ajutat in acest sens.

Fiind primii concurenti care am finalizat circuitul de racire cu lichid, au urmat testele pentru scurgeri, instalarea sistemului de operare, a driverelor si a utilitarelor necesare, apoi ne-am ocupat ~20 de minute de partea de overclocking, obtinand un rezultat destul de interesant la 5GHz pentru procesor, mai precis ~24700 in Fire Strike.

Timpul se apropia rapid de sfarsit iar George construia masca superioara. Aceasta a fost gata inainte de terminarea concursului, insa prinederea nu a fost finalizata, iar forma nu a fost chiar cea pe care ne-o doream, prin urmare putem spune ca am lasat acest aspect neterminat.

 

Comentarii

6 comentarii la: GeForce Garage 24H Live – Destiny of Titans – The Story

 1. doru a scris pe:

  Felicitari! Frumos executat !

  Ar fi fost interesant si doar in 2 culori ( alb si negru ) cu negru in locul visiniului.
  La fel si la cehi doar negru si rosu -cu negru in loc de gri partea frontala si partea de sus .
  Mai putin imi place coloristic sistemul polonezilor: o “dezorganizare” de culori…( negru , auriu , galben , luminite rosii si de n-ar ajunge atatea… si alb ( ventilatorul ala din spate ).

 2. J.Nicolae a scris pe:

  Felicitari, romani peste tot!
  Personal imi pare ca buildul vostru a fost cel mai curat executat (nu cu prea multe culori, si nici “murdar”(cum au dorit sa arate cehi). Gusturile totusi nu se discuta.
  Inca odata felicitari sa sa va vedem in cat mai multe competitii.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Privind din exterior, voi puteti judeca la rece, mai bine decat noi, cei implicati in proiect. Motiv pentru care chiar ne bucura opiniile voastre 🙂

 4. quod a scris pe:

  frumos
  o singura observatie data viitoare nu va mai bateti joc de carcasa faceti voi una de la 0:)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Wait…what???

 6. Bene-Laur a scris pe:

  fara indoiala, si mie imi place mai mult build ul vostru…bravos!

Lasa-ne un comentariu: