KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER – GeForce GTX 1080 Round-up

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 9 December, 2016.

Prezentare

 
Placa video nu are dimensiuni iesite din comun si nu pare prea fioroasa pana cand o pornim. In acel moment insa lucrurile se schimba complet, deoarece cei de la Galax nu au dotat doar ventilatoarele cu iluminare RGB ci si backplate-ul de aluminiu, sub care este montata o bucata de plexiglas care difuzeaza lumina emisa de led-uri. Trebuie sa recunosc, sistemul de iluminare este chiar ingenios, singurul dezavantaj este ca grosimea back-plate-ului iese din standard, motiv pentru care suntem nevoiti sa utilizam un obiect subtire in momentul in care vrem sa apasam cheita slot-ului PCI-E ca sa demontam placa din sistem.

 
prezentare-01

prezentare-02

prezentare-03

prezentare-04

prezentare-05

prezentare-06

Comentarii

Un comentariu la: KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER – GeForce GTX 1080 Round-up

  1. Darkzoneslut a scris pe:

    La cat costa placa asta… sigur asi prefera un GTX 1070 in schimb. Cu ceva OC ma joc la fel de bine orice joc la 1080p sau chiar 1440p.

    GTX 1080 sunt prea scumpe pentru ce ofera. Marketingul jegos a celor de la Nvidia a depasit orice limita si asta din cauza ca obositii de la AMD nu mai pot tine pasul cu ei si n-au cum sa mai concureze cu Nvidia. Nvidia a devenit monopol pe piata de GPU desktop, ei sunt cei care dictieaza tot acum. AMD doar linge oasele dupa ce Nvidia manaca toata carnea… jalnica situatie.

Lasa-ne un comentariu: