CeBIT 2010 – Reeven prezinta tub pentru LN2

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 March, 2010.

Un stand care a atras cu siguranta atentia tuturor entuziastilor prezenti la CeBIT a fost cel al companiei Reeven. Desi vizitand website-ul nu descoperim nimic iesit din comun, in standul lor am putut vedea cateva prototipuri ale viitoarelor produse, printre care si un tub pentru LN2 dar si o masa de bench dezvoltate de Reeven impreuna cu Team Japan.

Tubul, sub numele sau comercial de RECC-01, are o structura semi-solida cu baza din cupru nichelat iar partea de sus din aluminiu. Acesta poate fi folosit in modul clasic cu backplate, suruburi si top-plate sau ca in imaginea de mai sus impreuna cu o masa de bench speciala construita complet din aluminiu.

Tubul are deja o gaura pentru amplasarea sondei de temperatura, iar interiorul este potrivit atat pentru obtinerea de temperaturi joase cat si pentru stabilitatea acestora. Suntem foarte curiosi sa studiem comportamentul acestui tub si probabil ca o vom face atunci cand se va lansa, in aprilie.

Masa de bench va fi lansata de asemenea la cateva saptamani dupa lansarea tubului. Pretul tubul se va situa in jurul valorii de 150 $, adica aproximativ 450RON.

In stadiul de proiect este si noul cooler de top al celor de la Reeven, un monstru masiv care aduce foarte tare cu regele Noctua NH-D14. Este greu, solid, cu lamele dese si echipat cu un ventilator Reeven 14cm.

Baza nu este inca finalizata dar se pare ca nu va fi HDT, spre deosebire de modelul prezentat la CeBIT. Pentru transportul caldurii, coolerul foloseste 6 heatpipe-uri de 6mm intercalate pentru o distributie mai buna a caldurii.

Printre produsele deja lansate de Reeven se numara surse, ventilatoare, fan controllere precum si un cooler HDT foarte interesant, Kelveros, care foloseste 4 heatpipe-uri de 2 diametre diferite.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2010 – Reeven prezinta tub pentru LN2

Lasa-ne un comentariu: