CeBIT 2011 – GIGABYTE SuperOverclock – GTX 580 SOC si GTX 570 SOC

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 February, 2011.

Seria noastra de noutati (exclusivitati, premiere mondiale, sau cum mai vreti voi sa le spuneti) continua tot cu seria SuperOverclock a celor de la GIGABYTE. GTX 580SOC, nava amiral a flotei GIGABYTE (cel putin pana se lanseaza 6990 si GTX 590), bestia bazata pe GTX 580, ei bine, aceasta frumusete pe steroizi fusese anuntata deja cu cateva zile inainte de CeBIT. Cu toate acestea, nici un jurnalist nu reusise sa ajunga aproape de aceasta bijuterie pana acum. Desigur, in momentul in care noi am pasit in Messe era clar ca aceasta situatie va lua sfarsit 🙂

In aceste conditii, am avut deosebita placere de a admira GTX 580 SOC, care foloseste un PCB similar cu cel folosit de GTX 480 SOC, inclusiv butonul X, csu ajutorul caruia selectam de pe ce bios se initializeaza sistemul (cel dedicat utilizarii zilnice sau cel dedicat utilizarii sub azot lichid). De asemenea, si GTX 580 SOC foloseste noul cooler despre care va povesteam in cazul lui HD6970SOC, si care foloseste tehnologia VaporChamber.

Ceea ce nu a fost anuntat inainte de CeBIT si nimeni nu a vazut pana acum este surioara mai mica a lui GTS 580 SOC, adica GTX 570 SOC. Din pacate, pentru nici unul dintre modelele pe care le-am vazut astazi nu am putut obtine informatii legate de frecventele de functionare, acestea fiind pentru moment strict secrete.

.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2011 – GIGABYTE SuperOverclock – GTX 580 SOC si GTX 570 SOC

Lasa-ne un comentariu: