CeBIT 2011 – Noutati de la Microlab

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 March, 2011.

Microlab, bine cunoscutul producator de sisteme audio pentru PC, a venit la CeBIT cu noutati. In primul rand ne-a atras atentia un set de boxe 2.0, de dimensiuni reduse destinate utilizarii cu dispozitive de playback mobile prin conexiune bluetooth. Micutele boxe, numite iLeather, pot fi folosite de asemenea si la PC si sunt disponibile in doua variante de culoare, albe sau maro. De notat ar mai fi ca iLeather nu sunt prezentate la CeBIT in varianta finala, modificari putand aparea pana la lansarea oficiala pe piata. Amplificarea este realizata utilizand un amplificator DSP digital, boxele putand furniza 2x25W si pot functiona, in cazul conectarii prin Bluetooth, la o distanta de maxim 15m fata de sursa audio.

Cu toate ca iLeather sunt, cred eu, cele mai interesante modele viitoare am mai observat o serie de noutati la acelasi stand printre care as mentiona Gemstone, un model de boxa portabila ce poate reda sunet la 360 de grade.

Inca doua noutati de la Microlab, un sistem 2.0 clasic si un sistem 4.1 ce poate fi achizitionat in divese culori, mai exact alb, rosu sau negru.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2011 – Noutati de la Microlab

Lasa-ne un comentariu: