CONCURS – Castiga un Fractal Design Define Nano S – UPDATE

Scris de: , in categoria: Stiri, in 20 September, 2016.

UPDATE

 
Astazi am extras fericitii castigatori ai celor doua premii puse la bataie de catre prietenii de la Fractal Design. Carcasa Fractal Design Define Nano S merge la concurenta cu numarul 176, Georgiana Colan, iar brelocul Fractal Design merge la concurentul cu numarul 346, Mohora Bogdan Sebastian. Castigatorii vor fi contactati pe mail in cursul zilei de astazi. Felicitari!!!

 

 

Castiga un Define Nano S

 
Saptamana trecuta va povesteam despre Night King, un sistem monstruos construit intr-o carcasa de mici dimensiuni. Un numar restrans de norocosi au avut ocazia sa il admire pe viu in cadrul workshop-ului organizat de noi, iar pasionatii de gaming l-au putut admira la Dreamhack Bucharest 2016, in standul evoMAG.

Night King este construit intr-o carcasa Fractal Design Define Nano S, versiunea noastra fiind vopsita cu un model unicat inspirat din Game of Thrones. In carcasa de mici dimensiuni, am montat un procesor Intel Core i7 6950X, o placa de baza Asrock X99E-ITX/ac, o placa video Nvidia Titan X Pascal, memorii si SSD HyperX si o sursa Seasonic Prime 850W.

Daca v-ati simtit inspirati de sistemul nostru, sau v-ati gandit ca voi ati putea construit ceva si mai frumos, atunci va oferim sansa de a ne arata acest lucru. Alaturi de prietenii de la Fractal Design, punem la bataie o carcasa Fractal Design Define Nano S. Nu, nu va fi vopsita cum este carcasa noastra, ci versiunea neagra, pe care voi o sa puteti sa va incercati mana cum doriti, daca o castigati. Cum o puteti castiga? Pai este destul de simplu.

Mai jos gasiti 3 intrebari pentru concurs, fiecare cu un singur raspuns corect. In caz ca nu stiati deja raspunsul, cautati-l pe site-ul Fractal Design, respectiv pe site-ul EHA, apoi bifati casuta corespunzatoare. Daca doriti sa primiti newsletter-e de la Fractal, bifati Da in cazul ultimei intrebari. Daca nu vreti asta, nu este nici o problema, bifati Nu – in concurs veti fi inscrisi oricum.

Completati casuta “Nume” cu numele si prenumele vostru ca sa putem valida castigatorul cu ajutorul unui act de indentitate si treceti o adresa de email valida in campul E-mail, ca sa va putem contacta in cazul in care ati castigat. Apoi…apasati pe Submit…si asta a fost tot.

Vor exista doi castigatori, trasi la sorti cu ajutorul Random.org dintre cei care au raspuns corect:

Premiul I – 1 x carcasa Fractal Design Define Nano S Window
Premium II – 1 x breloc Fractal Design cu surubelnita si ruleta

Succes!

 

 

Regulament:

– Pentru tragerea la sorti vor fi luate in considerare doar formularele completate corect
– In campul e-mail trebuie trecuta o adresa valida de mail pe care sa va putem contacta in cazul in care castigati
– In campul nume trebuie trecut numele real pentru validarea castigatorului cu ajutorul unui act de identitate
– Nu sunt acceptate inscrierile multiple (mai mult de o adresa de email / nume)
– Concursul se desfasoara in perioada 20 Septembrie 2016 – 27 Septembrie 2016 ora 12:00 (pranz);
– Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, folosind Random.org;
– Castigatorul va fi anuntat Vineri, 30 Septembrie;
– In acest concurs se poate inscrie orice cititor LAB501 domiciliat in Romania, exceptie facand, desigur, staff-ul LAB501, angajatii Fractal Design precum si rudele acestora (LAB501 si Fractal Design);
– Castigatorii trebuie sa trimita datele de validare in maxim 72 de ore de la primirea anuntului oficial de castigare a premiului;
– Premiul va fi livrat castigatorului prin curier. LAB501 suporta costul transportului doar pentru transportul in Romania.
– Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a le schimba cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea conditiilor concursului.
– Castigatorii vor fi contactati de staff-ul LAB501 prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii extragerii. Acestia au termen de 72 de ore pentru a transmite Organizatorului datele de contact si de livrare a premiului: numele complet, numar de telefon, adresa completa, adresa de email;
– LAB501 nu isi asuma responsabilitatea pentru:

(i) Email-urile nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware);

(ii) Situatiile in care premiul nu este livrat ori inmanat castigatorului ca urmare a unor date de identificare inexistente, false ori incorecte comunicate la inregistrare;

(iii) Dificultatile tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul www.lab501.ro, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.

Comentarii

Un comentariu la: CONCURS – Castiga un Fractal Design Define Nano S – UPDATE

  1. Monstru Post author a scris pe:

    Inscrierile in concurs s-au incheiat

Lasa-ne un comentariu: