GIGABYTE G1 Gaming, SOC Force, UD7-TH si UD5H-BK pregatite de lansare

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 April, 2014.

GIGABYTE

 
Iata ca Iepurasul de Paste mai are o surpriza pentru voi, mai precis sansa de a arunca o privire in viitor pentru a vedea cum arata noua generatie de placi de baza GIGABYTE. O sa imi spuneti ca v-am mai aratat deja cateva modele in Ianuarie si aveti perfecta dreptate, insa exista o mica diferenta. Daca atunci discutam despre placi de baza mainstream, astazi discutam despre varfurile de gama. Creme de la creme, cum ar spune francezii…

Observam in primul rand faptul ca overclocking-ul a trecut la superlativ (sau cel putin ar trebui), noua nava amiral destinata overclockerilor fiind numita GIGABYTE Z*7X SOC Force. Daca aceasta pastreaza schema coloristica binecunoscuta fanilor, introdusa odata cu GIGABYTE X58A-OC, noul model de top dedicat gamerilor (GIGABYTE G1 Gaming) schimba macazul, renuntand la clasicul verde in favoarea rosului.

Regasim in line-up-ul taiwanezilor si noi incarnari pentru UD7, respectiv UD5, modele care s-au bucurat de un real succes in trecut, denumite acum… Black Edition…In acest caz, placile Black Edition sunt testate 168 de ore (7 zile) de functionare continua pentru a asigura calitatea produsului. Daca in cazul stirii postate in Ianuarie aveam de-a face cu modele beta, undele dintre ele fiind revizia 0.2, in cazul de fata este clar ca avem de-a face cu modele pregatite pentru comercialziare, adica variante retail finale. Evident, asta nu poate insemna decat un lucru – lansarea unei noi generatii de procesoare se apropie!

 
Z_7X-SOC_Force_MB+Box__m copy

Z_7X-SOC Force-Rev1-0_m copy

Z_7X_UD7_TH_m copy

Z_7X-UD7-TH-Rev1-0_m copy

Z_7X-Gaming_G1_WIFI-BK_m_02 copy

Z_7X-Gaming G1 WIFI-Rev1-0-BK_m copy

Z_7X_UD5H_BK_m_02 copy

Z_7X-UD5H-BK-Rev1-0-BK_m copy

Comentarii

3 comentarii la: GIGABYTE G1 Gaming, SOC Force, UD7-TH si UD5H-BK pregatite de lansare

  1. Alex a scris pe:

    Haswell rev.2 ?

  2. Ciupearca a scris pe:

    da da, lista noilor procesoare e aici: http://www.arenait.net/2014/04/22/intel-introduce-43-noi-procesoare-haswell.html

  3. Afetamina a scris pe:

    Prin lista aia e si I3 la 160 Euro :)),pe broadwell ne asteptam sa fie peste 200 E un I3 ca deh obrazu’ subtire cu cheltuiala se tine !

Lasa-ne un comentariu: