O noua arhitectura de carcasa se naste in Romania?

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 May, 2012.

Am primit acum cateva zile un e-mail sa-i zic…ciudat si neasteptat. Am fost rugat sa postez pe site o stire prin care se cauta un investitor pentru producerea primei carcase PC romanesti, de catre unul dintre cititorii nostri fideli. Nu este vorba despre o carcasa asa cum ne-am obisnuit, ci despre un nou concept al design-ului interior, care ar trebui sa imbunatateasca semnificativ aerisirea componentelor.

Asa ca, in cazul in care va dau banii afara din casa, aveti ocazia de a participa la dezvoltarea IT-ului romanesc. Dumitrache Constantin poate fi contactat la 0740.192.820 sau dumy202002 [at] yahoo [.] com

PS: Nu putem pune schite cu design-ul interior din cauza cererii de brevet de inventie dar daca sunteti curiosi, contactati-l pe om. Vedeti ca va accepta numai prin semnarea in prealabil a unui contract de confidentialitate. V-am avertizat!
 

Comentarii

7 comentarii la: O noua arhitectura de carcasa se naste in Romania?

  1. Costi a scris pe:

    Monstru, să înțeleg că ai văzut schița. Aduce ceva nou și bun față de construcția carcaselor aflate deja pe piață?

  2. ALDan a scris pe:

    Cred ca raspunsul il gasesti in text .. = confidential! Cu atat mai putin sa vb. despre acest proiect daca a semnat si un contract de confidentialitate! ” Nu putem pune schite cu design-ul interior din cauza cererii de brevet de inventie dar daca sunteti curiosi, contactati-l pe om. Vedeti ca va accepta numai prin semnarea in prealabil a unui contract de confidentialitate. V-am avertizat!”

  3. Hyadum a scris pe:

    Foarte frumos. Poate ajungem sa avem si noi un brand conoscut in IT. 🙂

  4. Ma bucur sa aud si astfel de stiri, despre persoane din Romania.
    Astfel de idei, inovatii ar trebui sustinute, incurajate. Poate il puteti ajuta sa ia legatura cu vreo firma/companie din exterior.
    Odata cu venirea verii sper sa prezentati si alte tipuri, sisteme de racire, pe linga cele conventionale sa le spun asa.

    Salutari. 🙂

  5. Cristi a scris pe:

    Salutare, avem un brand romanesc pe piata, este vorba de nJoy, brand care apartine de RHS. Cel putin asa este promovat, un brand romanesc.

  6. daniel a scris pe:

    Nu vreau sa fiu circotas dar daca e ca in poza seamana cu modelul BTX iar coolerul de pe CPU cu ce se gaseste in Shuttle XPC.

    Daca nu e ceva revolutionar, sper ca nu ajungem ca la iphone sa patentam forma paralelipipedica …

    Pe piata sint si carcase fanless ce leaga heatpipe-urile de carcasa si astfel carcasa devine un fel de radiator.

    In plus, cred ca cel mai bun este un airflow de jos in sus (caldura urca in sus) … asa se obtine cel mai bun randament racire/zgomot.

  7. Laurentiu a scris pe:

    Asa am si eu niste idei destul de interesante zic eu, dar pana nu testez cu mana mea, nu ma hazardez sa folosesc cuvinte pompoase gen <>.

Lasa-ne un comentariu: