Scoala de Overclocking s-a incheiat! Vezi castigatorii !!!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 October, 2014.

Lumeeee, lumeeeee…. dupa o vara tumultuoasa, Scoala de Overclocking s-a incheiat!!! Speram ca v-a placut initiativa noastra si ati invatat ceva din cursurile noastre estivale. Cine stie, poate am ajutat ca unii dintre voi sa isi descopere o noua pasiune…

Desigur, dincolo de cunostiintele pe care am incercat sa le transmitem, precum si de experientele voastre pe acest taram, nu am uitat faptul ca a fost vorba si despre 3 concursuri cu premii substantiale. Si probabil ca sunteti curiosi care sunt fericitii castigatori…

Eeeeei bine, fiti pe faza pentru ca a venit momentul adevarului!!!

– La categoria “Quiz”, fericitul castigator al unei tablete Allview Viva i10G este – Bogdan Cristian
– La categoria “Video”, procesorul Intel Pentium G3258 merge la – Ionut Raiciu

Si acum, in sunete de tobe, in atentia tuturor overclockerilor din Romania, ne face o deosebita placere sa va prezentam cei mai vajnici overclockeri romani ! Dupa ce am analizat atent rezultatele si au ramas in concurs doar rezultatele care corespund exact regulilor concursului, cel mai bun overclocker din Romania este Teodor Gsix !!! Felicitari Teodor!!!

Urmatorii in top, in ordinea rezultatelor, sunt:

Nedelcu Alexandru
Stirbu Sebastian
Darco Tmor
Bogdan Ciucur
Mihai Macarie

Florin Sprintaroiu
Mikkel Andersen
Alex Vaida
Catalin Singurelu
Stefan Hindli
Constantin Fotea
Vlad Nicula
Cristian Mihai
Adrian Alvin
Laszlo Varga
Gavrilescu Adrian
Ionescu Marius
Tibiano Tibiano
Bogdan Sibianu
Paul Kover
Ganea Alin
Cristian Moldovan

Pentru a intra in posesia premiilor, aveti 72 de ore sa trimiteti un email pe adresa scoaladeoverclocking [at] sunshinedigital [punct] ro

Va multumim pentru participare si va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi. Cu toate acestea, surprizele noastre nu se termina aici!!!

In afara de cei trei fericiti castigatori, avem placere sa va anuntam o mare surpriza pregatita cu mult drag – overclockerii clasati pe locurile 2-6 (inclusiv) sunt invitati Sambata, 18 Octombrie, in cladirea Rectoratului UPB (Bucuresti) pentru a participa la LSE LanParty V12 !!!

In cadrul LanParty-ului LSE de anul acesta, pe langa clasicele infruntari intre gameri si demonstratii cu azot lichid, vom organiza si un concurs live de oveclocking pe 5 platforme motorizate de Intel Pentium G3258 iar cei mai buni overclockeri vor pleca acasa cu premii substantiale!!! Prin urmare, Nedelcu Alexandru, Stirbu Sebastian, Darco Tmor, Bogdan Ciucur si Mihai Macarie sunt rugati sa ne contacteze de urgenta ( tudor [at] lab501 [punct] ro ) pentru a primi mai multe detalii. In cazul in care unul dintre cei mentionati mai sus nu poate participa la concursul live, locul sau va fi luat de urmatorul din top in ordinea rezultatelor !!!!

In cadrul acestui concurs vor fi puse la bataie premii oferite de Intel, GIGABYTE, Kingston, Seasonic, Noctua si Corsair !!!

Va multumim inca o data ca ati fost alaturi de noi, felicitari castigatorilor si ne vedem Sambata la LSE !!!

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: