LAB501 Community Workshop – Editia X – Lenovo

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 2 August, 2016.

La final

 
Am incheiat seminarul asa cum se cuvine, cu mici, bere si multa voie buna, intinzandu-ne pana tarziu in noapte. La final, am apreciat atat dedicatia forumistilor care au fost alaturi de noi editie dupa editie, unii dintre ei batand cale lunga pentru acest lucru, cat si seriozitatea cu care Lenovo au abordat zona de gaming, prin lansarea unei game complete de notebook-uri, desktop-uri si periferice. Partea si mai buna este ca vom vedea in curand si monitoare de gaming de la Lenovo, precum si faimoasele versiuni Razer Edition ale desktop-urilor prezentate la seminar, prin urmare se anunta lucruri interesante in aceasta toamna.

In incheiere as vrea sa le multumesc celor de la evoMAG pentru continua sustinere a workshop-ului, prietenilor de la Lenovo precum si tuturor forumistilor care au dat viata acestui concept. Pe pagina urmatoare puteti admira o galerie de fotografii realizate de Traian, caruia ii multumim de asemenea pentru imaginile frumoase pe care le surprinde la fiecare seminar. Ne vedem data viitoare!

 

 
LaFInal-01

LaFInal-02

LaFInal-03

LaFInal-04

LaFInal-05

LaFInal-06

LaFInal-07

Comentarii

5 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia X – Lenovo

 1. CalinTM a scris pe:

  Nu stiu ce a prajit nenea ala, da’ a ars micii aia, sau ce era acolo. I-a facut praf. Data viitoare puneti si voi pe unul care are rabdare sa intoarca carnea la fiecare 10 secunde.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Noi ii suntem recunoscatori pentru ca a avut rabdare sa faca gratarul pe caldurile astea, plus ca uneori lucrurile sunt mai negre in poze decat in realitate. Fiecare mic a fost delicios 🙂

 3. Eduard Burlacu a scris pe:

  Căline, micii ăia au fost delicioşi. Data viitoare te invităm să-i faci tu, promit să te critic de acasă 🙂

 4. Edytza a scris pe:

  Cand o sa fie urmatorul community workshop?

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Edytza – community workshop-urile se anunta pe forum si sunt deschise pentru forumistii LAB501 care indeplinesc anumite conditii. Acesta fiind motivul pentru care se numesc Community Workshop 🙂

Lasa-ne un comentariu: