Review – Fractal Design Celsius+ S24 Prisma – Building ERA + CONCURS

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 8 April, 2020.

Fractal Design Celsius+ S24 Prisma

 

UPDATE – Castigator – Stefanescu Constantin
 

Ehehe, dragii mei, e soare afara, iar noi stam cuminti si responsabili in casa, facand ce stim noi mai bine. Si speram ca si voi faceti la fel, daca aveti aceasta posibilitate. Si pentru ca sunteti cuminti, astazi v-am pregatit un articol cu trei surprize. In primul rand, vom discuta despre cea mai noua serie de cooler-e de tip all in one de la Fractal Design. In al doilea rand, vom utiliza un astfel de AIO pentru a construi un sistem tare interesant, iar in al treilea rand va vom rasplati pentru atentia acordata cu un mic concurs. Suna bine, nu-i asa?

Dupa cum stiti, Fractal Design sunt binecunoscuti pentru carcasele elegante si solide pe care le produc, iar anul acesta seria Define a primit un suflu de aer proaspat, ba chiar am vazut si un nou model ITX. Ei bine, pe langa carcase, Fractal Design produc si surse, precum si sisteme de racire de tip AIO mai precis seria Celsius.

Si asa cum seria Define a primit un update la inceputul acestui an si seria Celsius primeste un update, Fractal Design lansand astazi familia de AIO-uri Fractal Design Celsius+. Aceasta este compusa din 3 modele, in functie de dimensiunea radiatorului, mai precis S24, S28 si S36, fiecare dintre acestea putand fi echipate cu doua tipuri de ventilatoare, din seria Dynamic (fara iluminare), sau Prisma (cu iluminare RGB).

Cu alte cuvinte, utilizatorii pot alege dintre 6 modele diferite, in functie de dimensiunea radiatorului si tipul de ventilator. Pentru testul de astazi, noi am ales mezinul seriei, mai precis Fractal Design Celsius+ S24 Prisma, pe care l-am testat pe platforma dedicata si apoi l-am montat intr-un sistem pe masura.

 

Comentarii

57 comentarii la: Review – Fractal Design Celsius+ S24 Prisma – Building ERA + CONCURS

 1. MihaiM a scris pe:

  Prefer racire pe aer.

 2. Sabau Sebastian a scris pe:

  AIO

 3. Lucian Pop a scris pe:

  Prefer răcirea pe aer.

 4. Marius a scris pe:

  Prefer racirea pe apa

 5. Tanase Iionut a scris pe:

  Prefer racirea pe aer.

 6. Florian Subasu a scris pe:

  Si eu prefer racirea pe aer

 7. Daniel Necula a scris pe:

  Pana mai ieri Nocuta fara discutii .. am totusi o colectie de 4 coolere. NHD14 , NHD15 , juniorul NH-L9i pe care l-am inlocuit cu NH-L12S (pentru un sistem miniitx) Momentan am racirea pe apa in sistemul principal si anume, Corsair H150i dar am avut okazii sa montez un Fractal Design Cesius S36 cuiva si chiar din prima m-a lovit detaliu cu hub-ul PWM de pe radiator. Deci pentru un sistem serios evident racirea pe apa , pentru altele NOCTUA.

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Concursul s-a incheiat pe 15.04.2020, ora 23:59. Castigatorul a fost anuntat pe prima pagina. Va multumim pentru participare!

Lasa-ne un comentariu: