Computex 2016 – Fnatic Gear

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2016.

Fnatic Gear

 
Despre perifericele celor de la Fnatic Gear v-am povestit in detaliu aici si cred ca mi-am exprimat pe deplin aprecierea pe care aceste produse au capatat-o din partea mea. Periferice de gaming simple, fara bling-bling inutil, dar cu o calitate ireprosabila a constructiei si o finisare de exceptie, asa as putea descrie perifericele Fnatic Gear intr-o singura propozitie.

Ei bine, in cadrul Computex-ului am avut ocazia sa ma intalnesc cu o parte din echipa Fnatic, iar ei mi-au aratat cel mai nou model de mouse, mai precis Fnatic Gear Clutch G1. Dotat cu un senzor optic Pixart 3310 si o forma optimizata pentru dreptaci, Fnatic Gear Clutch G1 pastreaza trasaturile definitorii ale lui Flick G1 (design sobru, finish teflonat) dar se adreseaza celor care prefera o priza de tip claw.

Tot acolo am putut admira si o gama intreaga de mousepads de diferite dimensiuni si din discutiile pe care le-am purtat cu reprezentantii companiei se pare ca in curand line-up-ul perifericelor de gaming Fnatic va fi completat de lansarea unui headset. Evident, o asemenea veste nu poate decat sa ne bucure, produsele Fnatic pe care le-am testat pana acum convingandu-ne ca vom avea de-a face cu ceva deosebit.

 
Fnatic-01

Fnatic-02

Fnatic-03

Fnatic-04

Fnatic-05

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: