Review – PCGarage Gaming Primal powered by MSI

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 6 April, 2016.

Gaming Primal

 
In ultima vreme primim din ce in ce mai multe sisteme la test, semn ca aceasta categorie de produse a inceput sa se bucure din nou de o atentie sporita, atat din partea integratorilor cat si din partea cumparatorilor. In afara de brand-urile consacrate, cum ar fi Acer sau Lenovo, unii dintre cei mai activi integratori sunt cei de la PCGarage, care produc sisteme in parteneriat cu majoritatea producatorilor hardware. Ei bine, luna aceasta cei de la PCGarage s-au aliat cu MSI, pentru a construi un sistem dedicat jocului Far Cry Primal. De unde si numele acestuia, PCGarage Gaming Primal powered by MSI.

In cazul acestui sistem mi-au atras atentia cateva detalii, cum ar fi configuratia aleasa, faptul ca serviciul “Asamblare Gold” este inclus in pret, precum si faptul ca impreuna cu sistemul, cumparatorii primesc si varianta de PC a jocului Far Cry Primal. Prin urmare, nu a durat mult pana cand Gaming Primal a ajuns pe masa mea de teste, iar eu l-am luat repede la intrebari, fiind curios sa vad ce au ales cei de la PCGarage sa ofere pentru 5649 RON.

Daca sunteti curiosi, daca imaginea de mai jos v-a atras atentia si imediat v-ati gandit la sintagma “hardware pr0n” cand l-ati vazut, haideti sa vedem cum arata un sistem de 1300 Euro in 2016 si mai ales ce componente gasim sub capota. Sa trecem la treaba!
 

Intro

Comentarii

5 comentarii la: Review – PCGarage Gaming Primal powered by MSI

 1. Partea din fata are balamale de mai are bay-uri 5.25″?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nu, masca frontala este fixa

 3. Bogdan a scris pe:

  “In afara de brand-urile consacrate, cum ar fi Acer sau Lenovo” :))) clar Acer este consacrat in ale desktopurilor. Nu pot sa nu observ ca un brand foarte important si mai consacrat decat cei doi enumerati, anume ASUS nu este prezent, desi ei au peste tot Powered by ASUS.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Bogdan, faptul ca Asus este un brand foarte cunoscut de catre consumatori in multe parti din lume nu inseamna ca Lenovo nu este cel mai mare comerciant de sisteme (desktop + notebook) din lume. Este adevarat, Asus au vandut ceva mai mult decat Acer in 2015 (7.3% vs 7.0%). Insa adevaratii grei acolo sunt Lenovo, cu 19.8% cota de piata, HP cu 18.2% si Dell cu 13.6% (conform Gartner).

  Din 2006 si pana in 2014, Acer au avut marketshare mai mare decat Asus la nivel global, fiind chiar pe locul 2 in 2009 cu 13.9% marketshare. Prin comparatie, cea mai mare pozitie pe care au atins-o Asus in acest domeniu a fost locul 4 in 2014, cu o cota de piata de 7.9%. Deci da…spun bine cand spun Acer si Lenovo brand-uri consacrate…

  Ca fapt divers, primul sistem de gaming Acer Predator a fost lansat in 2008…

 5. Ovidiu a scris pe:

  Salutari, eu am luat ultima bucata din acest sistem ,a fost resigilata si probabil una din cea expusa ca era fara nici o zgarietura

  Sunt foarte multumit de unitate si arata super ,poate pe viitor sa schimb gtx 970 cu 1070

Lasa-ne un comentariu: