Review – PCGarage Gaming VR Duality

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 27 June, 2016.

Gaming VR Duality

 

Continuam seria prezentarilor sistemelor de gaming cu un model cu adevarat impresionant, echipat cu cea mai puternica placa video single-PCB din lume: AMD Radeon Pro Duo. De altfel, Gaming VR Duality este sistemul de top (cel putin din punct de vedere al pretului) din oferta PC Garage, costul de achizitie ridicandu-se la 14.500 lei sau 3200 euro.

Acest sistem este interesant din mai multe puncte de vedere: in primul rand este pentru prima oara cand vedem AMD Radeon Pro Duo in carne si oase si putem vedea de ce este in stare. Mai mult, atat placa video cat si procesorul sunt racite cu lichid, asadar ar trebui sa avem de-a face cu un sistem puternic dar si silentios. Daca tot a venit vorba de procesor, m-am bucurat sa vad ca Gaming VR Duality foloseste o platforma Intel Skylake si nu una AMD FX (cum ar fi fost normal pentru un sistem construit cu suportul AMD).

Nu stiu ce parere aveti voi dar eu unul sunt curios sa vad cum au reusit cei de la PC Garage sa inghesuie caracatita cu doua capete in carcasa, ramanand totodata loc pentru racirea cu lichid a procesorului. Haideti sa ne apucam de treaba si sa vedem specificatiile complete ale sistemului.

 

5

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – PCGarage Gaming VR Duality

  1. Adrian3 a scris pe:

    Sistemul e interesant si cam atat. Singurul motiv pentru care cineva ar merge pe radeon pro duo e ca vrea sa-si faca damblaua si cam atat. Desi pro duo probabil e ~20% peste 1080, daca daca iei in calcul sa zicem folosirea placii pentru 2 ani in toate jocurile decente care vor aparea, chiar si la acelasi pret de 3500ron nu ar fi rentabila. In primul rand, ca sa ramana peste 1080 ar trebui ca suportul crossfire sa fie foarte bun iar jocurile sa foloseasca sub 4GB vram. Deci placa asta nici la 3500ron nu e o afacere mai buna ca gtx 1080 custom.

Lasa-ne un comentariu: