ASUS lanseaza seria de placi de baza TUF – The Ultimate Force

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 October, 2009.

ASUS a lansat placa de baza SABERTOOTH 55i, modelul care introduce pe piata seria de platforme TUF (The Ultimate Force). Modelul SABERTOOTH 55i,  integreaza chipsetul Intel P55 si alte facilitati pentru a le oferi utilizatorilor o platforma stabila si rezistenta.
Placa de baza ASUS SABERTOOTH 55i este echipata cu noua solutie CeraM!X ce asigura o racire eficienta a componentelor active. Datorita unei compozitii ceramice – dupa modelul utilizat pentru termoizolatie in cadrul industriei aeronautice – CeraM!X faciliteaza disiparea rapida a caldurii in vederea racirii. Ceramica inlocuieste materialul antioxidant traditional si este utilizata pentru crearea unei suprafete texturate necesare obtinerii racirii superioare. Aceasta suprafata aspra ofera o arie extinsa pentru disiparea caldurii in aerul din jur. Astfel, mai multa caldura este eliminata mai repede din sistemul activ.

asus-sabertooth-55i-box-mobo

Platforma SABERTOOTH 55i include CoolMem! – un cadru pentru ventilator care poate sustine orice cooler standard de 40mm sau 50mm, in vederea racirii directe a modulelor de memorie.
ASUS spune despre noul lor produs ca toti condensatorii si tranzistorii VRM MOSFET sunt certificate pentru utilizarea in medii critice, de nivel militar. Acum, nu ramane decat sa asteptam aparitia primelor teste pentru a ne putea face o parere si despre modul de functionare al placii si eficienta noului sistem de racire.

sabertooth_004(1)

Comentarii

Niciun comentariu la: ASUS lanseaza seria de placi de baza TUF – The Ultimate Force

Lasa-ne un comentariu: