Bitfenix Survivor
.
Interiorul este un alt lucru ce am apreciat la Survivor, optimizat la maxim avand in vedere dimensiunea carcasei. Avem asadar un interior negru complet, o decupatura generoasa in spatele placii de baza pentru a monta / demonta un backplate cu usurinta precum si orificiile ovale destinate ascunderii firelor. Acestea sunt amplasate perfect atat pentru placi de baza ATX cat si mATX, pana si eu care nu sunt pasionat de subiect cred ca voi reusi sa fac un wire-management decent in carcasa asta (vom vedea un pic mai incolo daca am si reusit).
.
.
Sursa se monteaza in partea de jos, isi trage aer direct de afara si beneficiaza de suporti de cauciuc pentru a nu transmite eventualele vibratii catre carcasa dar si pentru a sustine o parte din greutate. Ca la orice carcasa care se respecta, sloturile din spate au placute perforate fixate cu thumb screws si se pot refolosi, spre deosebire de carcasele mai ieftine la care se rup si nu mai pot fi folosite.
Unitatile optice se instaleaza folosind suruburi thumb-screw similare cu cele folosite pentru fixarea sloturilor din spate. Daca vrem sa instalam placi video mai lungi putem scoate un cage destinat HDD-urilor sau chiar pe amandoua. De notat ca sub cage-ul de jos se afla un loc special destinat montarii unui SSD de 2.5″, prinderea lui realizandu-se prin 4 suruburi montate prin panoul de jos al carcasei.
De remarcat ca cele 2 porturi USB 3.0 din fata carcasei necesita scoaterea a 2 cabluri in exteriorul carcasei si cuplarea lor la porturile de pe backpanel ale placii de baza. O solutie interna ar fi fost mai eleganta dar acum exista si adaptoare pentru cei mai pretentiosi dintre voi.
.
Comentarii
Eu nu prea inteleg asta: “Panourile laterale se monteaza si demonteaza extrem de usor destul de anevoios pentru ca trebuie indepartate cate 2 suruburi pentru fiecare parte.”
Pana la urma e usor sau greu?
Nu este usor, am modificat acum in text. Multumim de avertizare!
Super review….sunt innebunit dupa carcase, daca as putea le-as schimba saptamanal, dar probabil as ajunge in scurt timp in faliment
🙁
Ai PM pe Crazy PC. Cateva intrebari legate de AirLive N.Power.
Am si eu una, din pacate nu sunt foarte multumit datorita sistemului de prindere al HDD-urilor, am doua Hdduri de 500GB ( Samsung F1 si F3 ) unde F3 vibreaza urat de tot, si e foarte enervant. Trebuie sa stau cu capacul lateral desfacut si cu sina aia unde este prins HDD putin mai in fata ca sa nu mai vibreze asa tare ( HDD-ul nu caraie, doar vibreaza mult)
@ Dimensiunile 230 x 502 x 510 mm nu sunt cele reale, de exemplu 230mm avem cu tot cu ornamentele acelea din plastic, fara ele avem ~ 200mm, la fel si cu celelalte…
Au niste linii foarte frumoase carcasele Bitfenix. Imi pare rau ca nu am apucat sa vad mai repede modelul asta, fiindca am apucat de mi-am cumparat un Cooler Master 🙁
Fix: nu duc intodeauna la un profitabilitate.
Costa 350 lei acum pe la majoritatea magazinelor.
Imi trebuie racirea mai buna ,am vazut ca cei de la lab501 nu prea folosesc carcasa,scheletele acelea ,daca se gasesc ,unde si ce pret?
Pingback: Alegere system "cooling" - My Garage
Pingback: Bitfenix Neos Window Review - lab501
Pingback: Bitfenix Neos Window Review - 1iT.ro - Stiri IT, noutati si tehnologie
Cele mai recente stiri
GamesCom 2024 – NVIDIA
Scris in 29 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi Intel Z890
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – be quiet!
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi AMD X870 / X870E
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – DeepCool
Scris in 22 August, 2024.
Computex 2024 – Sharkoon
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – ASRock
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – EKWB
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – G.Skill
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – ID-Cooling
Scris in 11 June, 2024.
Articole Gaming
Alte articole
Syndication
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube