Dimastech Mini v1.0 Bench/Test Table Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 March, 2015.

Dimastech Mini v1.0 Bench/Test Table

 

Compania italiana Dimastech a intrat in atentia entuziastilor inca din 2005, cand Andrea Di Marco a decis sa-si transforme hobby-ul in afacere. Asta a facut ca Dimastech sa produca printre primele sisteme de racire pentru PC cu schimbare de faza comercializate in retail, dupa binecunoscutii Asetek si Prometeia. Fiind construite in principiu pentru utilizatorii care nu erau multumiti de performanta unitatilor deja prezente in retail, compania italiana avea cate o solutie pentru fiecare, de la banalul single-stage si pana la “luxurianta” cascada.

Incepand cu 2008, in urma unei investitii in companie, Dimastech isi diversifica foarte mult aria de produse din portofoliu, avand acum in oferta si tuburi de racire cu LN2 / Dry ICE sau platforme de bench / test precum si toate accesoriile necesare lor. Personal folosesc din 2010 un Dimastech Easy v2.5 Bench/Test Table in timp ce in laborator avem de prin 2008-2009 un single-stage Dimastech ECO care merge perfect si in ziua de astazi.

Fiind familiarizat cu calitatea produselor Dimastech, am fost placut surprins cand am fost contactat de distribuitorul lor in Romania – Anyatek Systems SRL – si rugat sa testez unul dintre cele mai recente modele ale companiei: Dimastech Mini v1.0. O vom intoarce astazi pe toate partile vazand care sunt noutatile fata de modelele vechi precum si cat de usor este sa alcatuim o platforma de test high-end folosind aceasta masa de test.

 

_MG_1856

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: