Fractal Design Define XL R2 Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 November, 2013.

Interior

 

K5__3033

 

Atentia la detalii care poate fi observata in design-ul si constructia lui Define XL R2 continua si la interior. Thumbscrews acolo unde se poate, ca sa putem monta / demonta device-urile chiar si fara surubelnita, gaurile destinate wire-management-ului sunt acoperite cu grommet-uri de cauciuc, dar spre deosebire de alte carcase acestea sunt putin mai rigide si nu ies asa usor din locas. De asemenea, saniile folosite la instalarea hard-disk-urilor sunt realizate din otel, oferind astfel o rigiditate sporita intregului ansamblu. Nu va faceti griji in ceea ce priveste vibratiile produse, pentru ca Fractal Design echipeaza din fabrica aceste sanii cu cate patru distantiere de cauciuc pe care sa se sprijine hard-disk-urile.

Sunt prezente nu mai putin de 8 bay-uri pentru device-urile de 2.5″ sau 3.5″, cele patru din compartimentul de sus putand fi scoase cu totul. Spatiul oferit de carcasa full-tower de la Fractal Design va fi mai mult decat suficient pentru orice sistem high-end, permitand montarea de placi de baza pana la standardul E-ATX, pana la 4 placi grafice iar procesorul va putea fi racit fara prea multe restrictii putand folosi chiar si racire pe apa cu radiator de 280mm montat pe tavanul carcasei.

 

K5__3020

K5__3021

K5__3024

K5__3028

K5__3029

 

Comentarii

4 comentarii la: Fractal Design Define XL R2 Review

  1. fubu a scris pe:

    Imi place acest model, e o carcasa simpla, eleganta si cu multe facilitati! Totusi, daca nu gresesc, 745 de lei e cam mult!

  2. Alin a scris pe:

    Un review pentru o carcasa aflata la polul opus (ca si marime), mai exact BitFenix Prodigy M, sunt chiar curios ce parere aveti, se poate?

  3. Monstru a scris pe:

    fubu – explica si Matei in articol ce si cum
    Alin – momentan avem alte carcase la rand din pacate

  4. George a scris pe:

    ce latime are carcasa?

Lasa-ne un comentariu: