InWin 805 Black – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 December, 2015.

InWin 805

 
Probabil nu multi dintre voi stiu acest lucru, dar Vineri, cei de la InWin au aniversat 30 de ani de existenta. Compania taiwaneza este specializata in productia de carcase si surse, operand 3 fabrici, dintre care doua in Taiwan (Changhein si Nanshang) precum si o fabrica in China (In Shin). Mentionez aceste lucruri pentru ca imi dau seama ca multi dintre voi nu stiu ca majoritatea carcaselor, indiferent de brand, sunt produse in cateva fabrici raspandite in Taiwan si China. Spre deosebire de alte brand-uri, InWin isi fabrica propriile carcase, precum si carcase pentru parteneri in regim OEM.

Prin urmare, este lesne de inteles ca in momentul in care cei de la InWin s-au gandit sa abordeze mai serios zona consumer, au avut resursele necesare pentru a creea mai multe tipuri de produse, unele cu adevarat iesite din comun. Daca batranele Dragon Slayer sau BUC au oferit la momentul respectiv dotari serioase pentru un pret accesibil, produsele pentru care i-am apreciat cu adevarat pe cei de la InWin au fost asa numitele Signature Products, gama din care utilizam si cum cu placere InWin X-Frame si InWin D-Frame Mini.

Desigur, X-Frame, D-Frame, S-Frame sau H-Frame sunt carcase cu adevarat iesite din comun, unele dintre ele prezentand concepte nemaivazute pana in momentul respectiv in cazul unei carcase pentru PC. Problema este ca produsele din seria Signature sunt destul de costisitoare si nu se produc in cantitati foarte mari. In aceste conditii, cei de la InWin si-au completat oferta pe parcursul acestui an, lansand mai multe modele din “seria cifrelor”, cum imi place mie sa ii spun, cum ar fi 503, 703, 904 sau 909.

Acestea imprumuta elemente de design sau materiale nobile de la produsele Signature, dar sunt disponibile in magazine cu preturi cuprinse intre ~360 RON (InWin 703) si ~2000 RON (InWin 909). Modelul care ne-a atras noua atentia se numeste InWin 805, a fost lansat la sfarsitul lui August si face parte din gama high-end a producatorului, pretul ajungand in jurul sumei de 900 RON.

Discutam despre o carcasa eleganta, construita din aluminiu si sticla, gandita pentru cei care chiar pun accent pe aspectul estetic al sistemului lor, pe langa functionalitate. Haideti sa vedem cum se prezinta InWin 805 si ce atu-uri ascunde in maneca sa eleganta.

 
Intro

Comentarii

Un comentariu la: InWin 805 Black – Prezentare

  1. kwisatz a scris pe:

    Superba! Dar e pacat ca nu se mai gasesc carcasele de aluminiu Lian-Li in Romania, cred ca ar fi putut fi un succes in teste.

Lasa-ne un comentariu: