Prezentare – AlphaGear Oathkeeper & Archon

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 May, 2021.

AlphaGear

 
Asa cum stiti, in intreaga nebunie care a cuprins planeta in 2020-2021, producatorii de hardware si gadget-uri de consum au accelerat productia, dupa cele 2-3 luni de la inceputul anului trecut in care o buna parte din fabrici au fost inchise. Desigur, anumite segmente de piata nu au trecut inca peste problema lipsei de stocuri, placile grafice si consolele fiind doar doua exemple in acest sens. Totusi, in aceasta perioada nu am vazut doar lansari de placi grafice si console, intreaga industrie hardware functionand la capacitate maxima.

Si unul dintre segmentele care a prins avant mai mult ca niciodata este cel al carcaselor pentru PC-uri, zeci de producatori propunandu-ne sute de modele noi in ultimul an. Acest lucru este evident pentru cititorii nostri, in conditiile in care anul trecut am prezentat 16 carcase, iar anul acesta am ajuns deja la 11 carcase prezentate, desi nici nu am trecut inca de jumatatea anului.

Si asta in conditiile in care incercam sa prezentam doar carcase interesante, fie datorita formei sau a arhitecturii interne, fie datorita raportului calitate / pret, fie datorita calitatii si inovatiilor aduse in segmentul high-end. Chiar si asa, tot am prezentat mai multe carcase ca niciodata in ultimul and, iar aceasta tendinta pare sa continue, pentru ca iata, dupa ce am discutat despre brand-ul Spacer, al distribuitorului autohton Royal Computers, astazi a venit momentul sa vedem a doua serie de carcase lansate in Romania.

Este vorba despre brand-ul AlphaGear, al binecunoscutului magazin online PCGarage, care lanseaza astazi o serie alcatuita, pentru moment, din trei modele, mai precis Oathkeeper, Archon si Sentinel ARGB. Si pentru ca nu se intampla foarte des sa testam produse ale brand-urilor locale, astazi vom arunca o privire asupra modelului de varf, AlphaGear Oathkeeper, respectiv asupra mainstream-ului AlphaGear Archon.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: