Prezentare – Corsair 3000D Airflow

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 November, 2023.

Corsair 3000D Airflow

 
Piata carcaselor este una dintre cele mai dinamice piete in ultimii ani, producatorii lansand modele de toate dimensiunile, pentru toate gusturile si buzunarele. De la modele high-end uriase, sau din contra, minuscule, la carcase care incearca sa ofere un compromis ideal intre spatiu ocupat pe birou si spatiu alocat componentelor, de la modele pline de sticla si luminite si pana la carcase sobre, de la carcase gandite pentru silentiozitate si pana la adevarate aspiratoare perforate pe toate partile, daca ai nevoie de o carcasa in zilele noastre cu siguranta vei gasi un model care sa se potriveasca perfect nevoilor tale.

Aceasta este de altfel si filozofia celor de la Corsair, care au in portofoliu atat behemoti high-end ganditi pentru cele mai exotice sisteme posibile, cat si carcasa accesibile, care ofera un pachet echilibrat de dotari, pentru un pret corect. Acesta este de altfel si cazul lui Corsair 3000D Airflow, un mid-tower compact, care ofera o buna aerisire a componentelor din interior, un aspect sobru si o constructie de calitate, pentru aproximativ 400 RON.

Masurand 466 x 462 x 230 mm, Corsair 3000D Airflow nu va ocupa prea mult spatiu pe birou, insa asta nu inseamna ca nu putem monta componente high-end in interior, ba chiar din contra. Cu o capacitate totala de 8 ventilatoare si posibilitatea de a gazdui placi grafice quad-slot de pana la 360mm lungime, Corsair 3000D Airflow poate fi utilizata fara probleme pentru constructia unui sistem high-end, bazat pe cele mai puternice componente ale momentului.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: