Prezentare – Corsair Crystal 570X RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 November, 2016.

Analiza exterioara

 

Admisia aerului se face prin lateralele panoul frontal, in timp ce evacuarea este efectuata prin partea din spate a carcasei, precum si prin lateralele plafonului. Fluxul de aer din interior poate fi oricand suplimentat prin adaugarea de ventilatoare pe plafon sau pe latura din spate.

Ca o mica recomandare, v-as sugera sa indepartati foliile de pe panourile de sticla in momentul in care sistemul este asamblat si functional. In acest mod scapati de problema amprentelor care pot aparea in timpul asamblarii.

Inlaturarea panourilor de sticla se realizeaz simplu, prin desurubarea piulitelor de fixare. Nu uitati totusi sa sustineti sticla in timp ce faceti asta, pentru a preveni posibile incidente. Dupa ce demontam latura frontala, avem acces la filtrul de praf magnetic, precum si la piciorusele care sustin fateta de sticla, respectiv la cele 3 ventilatoare SP120 RGB. Sigur, optiunile de populare a acestei zone merg mai departe de atat, astfel incat 3 ventilatoare de 140mm sau chiar un radiator de 240mm / 280mm / 360mm isi pot gasi locul aici.

O alta particularitate a lui Crystal 570X RGB este accentul pus pe iluminare. Zona frontala este pusa in evidenta de catre ventilatoarele RGB, in zona sursei gasim logo-ul “Corsair” iluminat in alb, iar in partea de jos a mastii frontale gasim logo Corsair pe post de Power Led. Suportul de plastic al logo-ului este montat pe filtrul frontal, acesta acoperind LED-ul de culoare alba fixat in sasiul carcasei.

 

26

15

14

9

19

 

Comentarii

6 comentarii la: Prezentare – Corsair Crystal 570X RGB

  1. Doru a scris pe:

    Multumesc de review. E o carcasa interesanta.

    Urmatoarea mea carcasa va avea airflow marca dyson 🙂

  2. Bella Post author a scris pe:

    Doru, ma bucur ca ti-a placut articolul. Ce carcasa ai in gand?

  3. Doru a scris pe:

    Vazand placile de sticla cum incadreaza scheletul metalic si cum ventilatoarele arata cam nepotrivit acolo, mi-am amintit de “ventilatoarele” fara elice de la dyson. O carcasa fara palete la ventilatoare ar arata mai bine dpmdv. N-am vazut una sa fie construita, dar, cu resursele/cunostintele voastre, poate faceti un astfel de build de craciun 😉

  4. Andrei a scris pe:

    Buna ziua…am si eu o intrebare…..urmaresc de la apariție această carcasa si m-am decis sa o cumpăr dar nicăieri nu am gasit sa scrie clar dacă sticla este cu tenta fumuri sau clară….nu as vrea deloc sa fie fumutrie….multumesc

  5. Monstru a scris pe:

    Salutare,

    in 99.99% din cazuri, sticla securizata este fumurie. Modelul de fata este dotat cu sticla fumurie

  6. Andrei a scris pe:

    Multumesc mult pentru raspuns……sa inteleg ca nu se vad foarte clar culorile de la ledurile rgb aflate de exemplu pe placa de baza….eu m inceput sa zic asa construcția unui pc bazanduma numai pe luminile rgb…nzxt x52 ..asus ix formula …g.skill rgb si ar fi pacat sa nu admir în totalitate ceea ce am facut…mai ales că tot ce am ales am ales strict pt rgb ….nu ma intereseaza altceva la ele….imi place doar sa arate bine…imi puteti recomanda o altă carcasa care sa puna aceste componente în valoare?

Lasa-ne un comentariu: