Computex 2024 – Corsair

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2024.

Corsair

 

Ca de obicei, la Computex 2024, Corsair a prezentat o gama impresionanta de produse noi, demonstrandu-si angajamentul fata de comunitatea de gaming si tehnologie. Corsair a intrat pe piata simulatoarelor de curse cu un cockpit inovator, proiectat pentru a imbunatati experienta atat a pilotilor experimentati cat si a incepatorilor. Acest cockpit poate sustine pana la 4 monitoare (folosind un kit aditional) si dispune de un cadru hibrid care permite ajustarea usoara intre o pozitie semi-inclinata (optima pentru cursele de tip Formula) si o pozitie verticala (ideala pentru stilul de curse GT).

Corsair a dezvaluit doua carcase impresionante: 9000D si 3500X. Carcasa 9000D este urmasul lui 1000D si se remarca prin sistemul patentat InfiniRail, care permite personalizarea fluxului de aer prin gestionarea simplificata a ventilatoarelor si radiatoarelor. Aceasta este ideala pentru cei care doresc o carcasa foarte spatioasa si bine ventilata. Pe de alta parte, modelul 3500X este o carcasa compacta, dar versatila, cu un design din sticla securizata de jur imprejur, perfecta pentru construirea unui sistem de gaming puternic.

Corsair a prezentat si noile surse de alimentare SF850 si SF1000 in format SFX (nu SFX-L precum modelele anterioare) care ofera eficienta ridicata si performante excelente pentru sistemele compacte. Aceste surse sunt certificate 80PLUS Platinum, fiind echipate cu conectori modulari micsorati pentru a putea adauga mai multe optiuni de conectivitate. Modelele SF850 si SF1000 sunt ideale pentru constructiile SFF (Small Form Factor), oferind o combinatie perfecta intre putere si dimensiuni reduse.

De asemenea, Corsair a lansat noile ventilatoare LX RGB, care vin sa intregeasca gama de ventilatoare ARGB compatibile cu sistemul iCUE LINK. Ventilatoarele RS ARGB sunt echipate cu iluminare RGB adresabila insa nu sunt compatibile cu sistemul iCUE LINK ci folosesc mufele standard PWM si ARGB digital cu 3 pini. Modelele RX MAX (iCUE LINK) si RS MAX (PWM) ofera si performante superioare de racire datorita grosimii crescute la 30mm dar si designului optimizat al palelor.

Printre alte produse notabile prezentate la Computex 2024 se numara seria iCUE LINK TITAN RX de AIO-uri pentru CPU cu top-uri interschimbabile, care ofera un raport pret / performanta excelent datorita folosirii ventilatoarelor din seria RX RGB, si monitorul de gaming XENEON 34WQHD240-C, care ofera o experienta vizuala captivanta datorita tehnologiei QD-OLED si a timpului de raspuns rapid. Programul Corsair Custom Lab de personalizare a perifericelor de gaming a fost lansat pentru inceput in SUA, insa in functie de raspunsul si feedback-ul publicului acest poate fi introdus si pentru restul lumii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: