Computex 2024 – Sharkoon

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 June, 2024.

Sharkoon

 

La Computex 2024, Sharkoon a venit cu o gama variata de produse noi, concentrandu-se pe carcase, accesorii RGB, casti de gaming, tastaturi mecanice si scaune de birou ergonomice. Pentru inceput, vom incepe cu carcasa Rebel C70 RGB, aceasta remarcandu-se prin inserțiile din lemn amplasate pe panoul frontal, oferind astfel un aspect scandinav. Carcasa include patru ventilatoare ARGB PWM si este disponibila in doua variante: una cu panou lateral din sticla securizata si alta cu panou metalic solid. Rebel C70 RGB suporta pana la 11 ventilatoare si poate gazdui pana la trei radiatoare mari. De asemenea, include un bracket detasabil pentru montarea radiatorului, facilitand astfel instalarea acestuia.

Carcasa Elite Shark CA500 este un mid-tower ATX impresionant, cu un panou din sticla securizata la 90grade. Varianta compacta, Elite Shark CM100, pastreaza designul elegant al CA500, dar intr-un format micro-ATX. Ambele carcase sunt compatibile cu placile de baza BTF dar si cu Elite Shark D100, un monitor de 8 inch cu picioare retractabile ce poate fi folosit chiar si de unul singur. AK5 RGB este o carcasa mid-tower robusta, cu panouri din sticla securizata frontal si pe lateral, este disponibila in culorile negru si alb si vine din fabrica cu 4 ventilatoare de 120mm RGB. Si acest model este compatibil cu placile de baza BTF si poate sustine pana la 2 radiatoare de 360mm.

Sharkoon a aratat de asemenea SGH20, care este practic un rebranding a lui SGH2, dar si 2 noi modele de casti de gaming. Pe SGH25 le vom gasi in 3 culori (alb, negru si roz), au ear pad-urile din material textil si sunt echipate cu un microfon detasabil. Modelul SGH40W functioneaza atat wireless cat si pe fir, vine cu iluminare RGB, iar cupele de urechi sunt ajustatbile. Toate modelele beneficieaza de difuzoare de 50mm si vor avea preturi competitive asa cum ne-a obisnuit de altfel Sharkoon.

In materie de tastaturi mecanice, Sharkoon a aratat modele atat pentru utilizarea la birou cat si pentru gaming. Astfel avem OfficePal K70W PBT, o tastatura mecanica ergonomica wireless, cu switch-uri Gateron si keycaps din PBT. Fiind o tastatura pentru birou, aceasta vine cu o tasta destinata pentru calculator insa functia sa poate fi schimbata. Acest model vine si in versiunea TKL pentru cei care nu au nevoie de NumPad. Mai departe avem SGK50 S4 PBT Wood, SGK50 S3 PBT Wood si SGK50 S2 PBT Wood, tastaturi ce vin in format 60%, 75% si 96% si au baza din lemn prelucrat la CNC. Toate includ switch-uri hot-swappable Gateron G Pro 3.0 Yellow si keycaps din PBT. Ca accesoriu, acestea pot beneficia si de un wrist-pad din lemn achizitionat separat.

Sharkoon a lansat de asemenea scaunele de birou OfficePal C10 si C20, proiectate pentru confort si ergonomie. OfficePal C10 ofera suport lombar ajustabil, cotiere 3D si o baza solida din otel. OfficePal C20, similar cu modelul C10, acesta include si un mecanism de inclinare blocabil, permitand utilizatorilor sa ajusteze unghiul scaunului pentru un confort optim. De asemenea, acesta suporta cu 35kg mai mult decat C10, asadar limita fiind pana la 135 kg.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: