Prezentare – Fractal Design Define C & Define C Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 November, 2016.

Fractal Design Define C

 
Multa vreme nu am prezentat carcase pe site, unul dintre motive fiind spatiul pe care acestea il ocupa in laborator. Fractal Design Define R3 a fost carcasa care a reusit sa ne faca sa ne razgandim… practic, era vorba despre un model atat de interesant la vremea aceea incat am decis ca nu ar strica sa prezentam si carcase. De atunci si pana acum am analizat nu mai putin de 11 modele diferite produse de Fractal Design, produsele acestora cucerindu-ne prin calitatea constructiei, ergonomie si simplitate.

Incepand cu anul 2015, colegii de la Fractal Design au decis sa isi improspateze portofoliul cu noi produse, lansand mai intai varful de gama Define R5, urmat de varianta mai simpla, Define S, respectiv de versiunea mini ITX a acesteia, Define Nano S. Pentru utilizatorii pentru care chiar si Define S este prea spatioasa si costisitoare, cei de la Fractal Design lanseaza astazi doua modele noi, denumite Fractal Design Define C si Define C Mini.

Acestea pastreaza trasaturile importante ale inaintasilor (laterale ranforsate, ModuVent, etc) dar aduc noutati la capitolul interior, fiind vorba in principal despre modele ceva mai compacte, dotate cu masca pentru sursa, cablurile fiind astfel mult mai usor de ascuns vederii. Liniile generale de design, atentia la detalii, calitatea materialelor, toate acestea raman neschimbate, insa Define C si Define C Mini propun pur si simplu un format mai compact. Sa vedem despre ce este vorba.

 
intro

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Fractal Design Define C & Define C Mini

Lasa-ne un comentariu: