Prezentare – Segotep SG-K7
Analiza exterioara
Admisia aerului se face prin decupaturile de tip fagure ale panoului frontal, in timp ce evacuarea este efectuata prin partea din spate a carcasei, cat si prin plafon. Fluxul de aer din interior poate fi oricand suplimentat prin adaugarea de ventilatoare pe plafon sau pe masca sursei.
Ca o mica recomandare, v-as sugera sa indepartati foliile de pe panourile de sticla in momentul in care sistemul este asamblat si functional. In acest mod scapati de problema amprentelor care pot aparea in timpul asamblarii. Celor mai putin rabdatori din fire, va recomand sa purtati o pereche de manusi cat timp demontati/ atasati panourile, astfel incat amprenta personala sa se regasesca in interiorul carcasei nu si pe ea.
Trebuie sa recunosc ca am ramas placut surprinsa de aspectul estetic al lui Segotep SG-K7, aceasta avand un farmec aparte tocmai prin tenta fumurie pe care o are sticla. Tind sa cred ca aceasta decizie nu e tocmai intamplatoare, o sticla fumurie fiind mult mai permisiva cu management-ul interior (ma refer la parte de cable-management) spre deosebire de o sticla clara care nu lasa prea mult loc imaginatiei.
Inlaturarea panourilor de sticla se realizeaza simplu, prin desurubarea piulitelor de fixare. Cu toate ca panoul este sustinut si protejat de 4 garnituri de plastic, totusi este indicat sa sustineti sticla in timp ce desurubati piulitele, pentru a preveni posibile incidente. In urma inlaturarii sticlei frontale, observam ca in acesta zona nu avem un filtru de praf.
Comentarii
Niciun comentariu la: Prezentare – Segotep SG-K7
Pingback: Prezentare – Segotep SG-K7 | Stiri IT & C